EvenementOrganiseren.nl

Blue Rhapsody claimt spot in eventbranche

Door Blue Rhapsody
De Blue Rhapsody ligt nog maar net in het water, maar kon de afgelopen maanden al rekenen op een volle agenda. Het splinternieuwe schip werd al meerdere malen geboekt voor personeelsfeesten, congressen en zakelijke bijeenkomsten. Een greep uit de succesvolle maanden voor dit nieuwe schip uit de vloot van Constant in Beweging.

Summer party Greenhouse Group

Medewerkers van de jonge organisatie Greenhouse Group konden rekenen op een spetterend feest aan boord van Blue Rhapsody. Gasten stapten in Nijmegen aan boord voor een tocht naar Kernwasser Wunderland. Het thema voor dit feest “The final destination”; een reis naar Nucleair rampgebied. Net voor aankomst bij Kernwasser Wunderland (een nooit in gebruik genomen kerncentrale, omgebouwd tot attractiepark) werd het feest ruw onderbroken door een breaking news film. Hierop wordt aangekondigd dat 2 kernraketten elkaar boven Europa hebben geraakt. Het filmpje werd ondersteund door zwaailampen, rook en mensen in safety suits.
 

Belgische schoenen stappen aan boord

In nauwe samenwerking met de Belgische partner Jada Events bvba organiseerde Constant in Beweging een personeelsfeest voor Schoenen Torf aan boord van Blue Rhapsody. Voor de gelegenheid lag het schip aangemeerd in de Antwerpse haven, wat een spectaculair uitzicht bood op het havengebouw van de Belgische stad. Tijdens het event werd Schoenen Torf voor de 10e keer op rij uitgeroepen tot beste werkgever van België en voor de 1e keer tot beste werkgever van Europa. Om dit in stijl te vieren werd BlueRhapsody omgedoompt tot Tofs LoveBoat. Lees meer over dit evenement in deze blog.

 

Jonge eventpioniers verzamelen op Blue Rhapsody

De G-14 top, een netwerk voor jonge eventpioniers, vierden hun 5-jarig jubileum aan boord van Blue Rhapsody. Tijdens een minicongres dat in het teken stond van het delen van best practices in het vakgebied, verkregen de gasten nieuwe inzichten. Lars Sörensen trad op als dagvoorzitter. In deze blog lees je een uitgebreid verslag van het event.
 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x