EvenementOrganiseren.nl

BLOG: Winterproof events

Door Omnivents, Avontuurlijk Evenementenbureau, PEOPLE-POWER-PLAY
Bij het organiseren van een evenement denkt men al gauw aan de zomer. Zeker in combinatie met een buitenlocatie. En helemaal wanneer deze ook de functie van strandclub heeft. Maar hoe gaaf kan een winterevenement zijn? De toegewijde medewerkers van Omnivents vertellen het je graag vol enthousiasme. Welke (weers-)omstandigheden ook, er is altijd wel een passend programma samen te stellen.

Omnivents organiseert meerdere activiteiten die geschikt zijn om in de winter te organiseren. Of dat nu is voor een select gezelschap waarbij teambuilding een belangrijke rol speelt of voor een grote club collega’s die samen de ontspanning opzoeken. Op evenementenlocatie Watergoed ligt een uitdagend 4x4 Off Road terrein waar de Land Rover Defenders alle hindernissen en weersomstandigheden trotseren. Wie niet bang is voor een beetje viezigheid kan er voor kiezen om op de quad te stappen. Na een aantal rondes op het snelheidsparcours, ga je door naar het safariparcours waar de strafpunten op de loer liggen. Met een dikke bont gevoerde winterjas, en bewapend met sjaal en leren handschoenen is er de mogelijkheid om op bugxter avontuur te gaan. Over de openbare weg rijd je een vooraf uitgestippelde route door de omgeving. Voor diegenen die toch liever binnen blijven biedt Omnivents een alternatief in de vorm van een pubquiz. Met behulp van tablets strijdt je in teams tegen elkaar terwijl diverse themarondes de revue passeren. Uiteraard is er de mogelijkheid  om één of meerdere gepersonaliseerde bedrijfsrondes toe te voegen.

Naast een geschikte activiteit is ook de catering een belangrijk onderdeel van het evenement. Nieuw dit jaar zijn de tipitenten in winteropstelling; geschakeld aan elkaar, met bont en schapenvelletjes aangekleed, heaters en een vuurtje erin. Hoe gezellig wil je het hebben. Het winters festival food, de gestampte potten of ontvangst met glühwein passen fantastisch bij het winterse thema.

In de linker tipi zit een vaste bar met borrelruimte. In de rechter tipi schuif je aan lange tafels of neem je plaats aan een statafel. De tipitenten doen voornamelijk dienst als accommodatie voor bijeenkomsten en borrels. Ontvang je gasten vooraf in de tip is of warm je na afloop van de activiteit aan het vuurtje en sluit de dag hier gezamenlijk af.

Weet je niet (zeker) wat nodig is om het evenement helemaal af te maken? Dan voorzien de medewerkers van Omnivents je graag van een passend advies. Vraag ernaar bij lianne@omnivents.nl of sander@omnivents.nl

www.omnivents.nl

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x