EvenementOrganiseren.nl

Beste 11.000 bezoekers van EvenementOrganiseren.nl,

Direct na de zomer werd de stijgende lijn in het aantal bezoekers op EvenementOrganiseren.nl weer ingezet. Inmiddels mogen wij al even 11.000 (and counting..) unieke bezoekers ontvangen. Een moment om even stil te staan en aan jou te vragen: wat wil jij precies lezen? Is er iets dat jij mist op ons platform? Wil je meer inspiratie, meer tips, meer experts aan het woord? Jij vraagt, wij draaien.

Het evenement moet gezien worden als het hoogtepunt van een communicatie- of marketingtraject. Daar staan wij voor, EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl en wij willen jou daarom de informatie en kennis bieden vanuit ons en onze experts. Wij zijn daarom benieuwd naar jullie mening. Want het gaat er uiteindelijk om dat u op onze website vindt wat u zoekt en op zijn minst geinspireerd raakt.
Laat weten wat voor een content u zoekt, wilt u meer weten over wet- en regelgeving? Meer praktijkvoorbeelden? Zoekt u inspiratie voor uw volgende evenement?  Of wilt u misschien zelf wel kennis delen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur mij, Lisanne, een mailtje: lisanne@eventbranche.nl, reageer onder dit bericht, bellen mag natuurlijk ook: 0314-361060team EventBranche

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x