EvenementOrganiseren.nl

Bespaar tijd en geld op uw volgende event!

Door aanmelder.nl
Er komt veel kijken bij het organiseren van evenementen. Locatie, catering, een goed programma, eventwebsite, een duidelijk aanmeldformulier. Zonde van je tijd als je bezig bent met zaken die een tool makkelijk van je over kan nemen. Probeer de event software van aanmelder.nl nu met exclusieve Eventbranche korting!

Tijd besparen

Een event organiseren is tijdrovend werk.  Als organisator hou je je liever bezig met de inhoud van het evenement dan met administratieve rompslomp. Met aanmelder.nl kun je het gehele evenement, van registratieeventwebsitetickets & betalingen en financiële administratie regelen in één veilige online omgeving.
 

Verlaag je no show - verhoog je conversie

Met een online tool bespaar je niet alleen tijd, je bespaart ook geld! Hoe dan? Hoor ik je denken. Door gebruik te maken van een slim aanmeldformulier, zien je deelnemers alleen de vragen die voor hen van toepassing zijn. Dat vergroot de conversie van uitnodiging naar aanmelding. Een andere of aanvullende manier om je conversie te vergroten is door eerst alleen de 'basisinformatie' uit te vragen. Na aanmelding en betaling vraag je verdere gegevens uit zoals bijv. de workshop- of menukeuze. Door in contact te blijven met je deelnemer, verlaag je de no-show. En als je dan precies weet, wie er wel of niet blijft voor het diner, scheelt dat aanzienlijk in de kosten voor je catering. 
 

De financiële administratie geregeld

De wens om op factuur te betalen bij zakelijke evenementen is eerder regel dan uitzondering. Als organisator krijg je dus onherroepellijk te maken met debiteurenbeheer. Bij aanmelder.nl worden de betalingen aan facturen gekoppeld. Na afloop van het evenement krijg je voor alle inkomsten uit kaartverkoop één verzamelfactuur van aanmelder.nl. Heel overzichtelijk!
 

Meer deelnemers, lagere prijs per deelnemer

Voor het gebruik van de event software van aanmelder.nl betaal je een prijs per geregistreerde deelnemer. Bekijk hier de pakketten en bereken de prijs. Je kunt vrijblijvend een account aanmaken op aanmelder.nl verschillende features uitproberen. Ieder evenement begint in testfase. Je komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan. 
 

Mooie korting voor jou!

Omdat je een bezoeker bent van Eventbranche & EvenementOrganiseren.nl, willen we je graag een mooie korting bieden. Als je hier een offerte aanvraagt voor je evenement, en je vermeld de code "Lezerskorting" in je bericht, dan ontvang je een speciale korting! Vraag nu je offerte aan!Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x