EvenementOrganiseren.nl

Beleef uw merk bij Te Werve Buiten

Door Te Werve Buiten
Wanneer u een evenement organiseert wilt u natuurlijk dat de bezoekers uw merk voor de volle 100% beleven. Maar hoe krijgt u dit voor elkaar? Wij van Te Werve Buiten denken door op de dag zelf letterlijk alle zintuigen in te zetten. Laat ze zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Lang leve de beleving!

Elk evenement heeft beleving en ervaring als doel. Van diner tot feest, van training tot congres, van brainstorm tot seminar, van bedrijfsuitje tot teambuilding.
Door een event te organiseren kunt u een 1-op-1 relatie aangaan met uw relatie. U kunt op deze dag echt contact maken met ze. En u kunt ze uw merk voor 100% laten beleven.

Eventmarketing als onderdeel van de marketingmix
Natuurlijk is het organiseren van een evenement niet het enige middel om uw doelgroep uw merk te laten beleven. Sterker nog, het is uiteraard de bedoeling dat uw event een onderdeel is van uw marketing- en communicatiestrategie. Door het inzetten van meerdere communicatiemiddelen brengt u uw doelgroep in contact met uw bedrijf en weet u ze te bereiken en te activeren. Dus prikkel uw relaties, wek hun interesse en stimuleer hun loyaliteit. Organiseer een evenement!

Voordelen van het organiseren van events
Events zijn perfect wanneer u uw doelgroep uw merk echt wel laten beleven. Voor ons is één van de grootste voordelen dat je kunt inspelen op alle zintuigen. Laat ze zien, horen, proeven, ruiken en voelen. Andere voordelen zijn:
• Persoonlijk contact met uw doelgroep
• Een goede manier om uw doelgroep een gerichte memorabele en bijzondere ervaring te geven
• Mogelijkheid om uw doelgroep te inspireren, motiveren en positieve energie te geven

Wilt u uw doelgroep uw merk ook voor 100% laten beleven? Wilt u ze laten voelen, ruiken, zien, horen en proeven? Dan is onze buitenlocatie Te Werve Buiten in Rijswijk dé locatie bij uitstek! Mensen willen terug naar buiten, de natuur in. Want de natuur inspireert, schept verbondenheid, en ademt gezondheid. Dus kom langs met collega’s of relaties. Niets is leuker dan een evenement op een buitenlocatie.

Te Werve Buiten is open van mei tot en met september en ligt aan het water op Landgoed Te Werve in Rijswijk. Een unieke plek midden in de natuur. De Flex-tent met heaters en een zonnig terras is geschikt voor events, (BBQ)-workshops, lunches, presentaties, borrels en diners voor 50- 500 personen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x