EvenementOrganiseren.nl

AI, Brexit en Circulaire Economie: 3 trending topics voor 2019

Door Assemblee Speakers
Scoren met een goede spreker op jouw evenement in 2019? We maken het je extra gemakkelijk! Met dit lijstje ben je op de hoogte van de belangrijkste topics en beste sprekers voor 2019. Vind de juiste spreker voor een geslaagd event via Assemblee Speakers.

Brexit en Europa


De verhoudingen binnen Europa staan op scherp, en er wordt langzaam maar zeker een nieuwe politieke dynamiek in de Europese Unie geschapen. Vanwege de aankomende Brexit, maar ook andere scherpe discussies in én over de Europese Unie. Voormalig voorzitter van de Eurogroep en spreker van het jaar 2018 Jeroen Dijsselbloem spreekt over wat we van Europa kunnen verwachten in de toekomst.

Over hoe verrassende verkiezingsresultaten en sterke economische prestaties van de eurozone zorgen voor een nieuwe vorm van eenheid en tegelijkertijd verdeling binnen Europa. En over hoe deze ontwikkelingen verregaande gevolgen hebben - niet alleen in de politiek, maar ook in de maatschappij en het bedrijfsleven. De beste spreker van 2018 op jouw event in 2019? Neem contact op met Assemblee Speakers!
 

 

AI & the Future of Business


Het duurt niet lang meer voordat we allemaal dagelijks in contact komen met Artificial Intelligence. Bedrijven en overheden steken meer en meer tijd en onderzoek in wat voorheen science fiction leek, maar vandaag de dag de nieuwe realiteit wordt. Yuri van Geest is een van de meest toonaangevende sprekers voor tech events. Als expert op het gebied van Singularity geeft hij in zijn keynotes vorm aan zijn kennis over de convergentie en symbiose van o.a. ICT, biotech, nanotechnologie, robots en 3D-printers.


Van Geest geeft op elk event een waardevolle blik in de toekomst en koppelt innovaties aan praktische toepassingen voor het bedrijfsleven voor een keynote die aanzet tot actie en resultaat.Circulaire economie en duurzaamheid


De klok van klimaatverandering tikt hard door. Niet alleen overheden en bedrijven, maar vooral ook de maatschappij moeten bewust aan de slag met milieu. Hoogleraar Duurzaam Ondernemen Jan Jonker pleit in zijn keynotes voor de mogelijkheden van onder andere de circulaire economie om dit probleem aan te pakken. Kabinet Rutte II zette in op het realiseren van substantieel minder gebruik van ‘virgin’ materialen; maar liefst 50% in 2030. 2019 is het moment waarop het moet gebeuren, en Jonker inspireert en zet zijn publiek aan tot actie.

De koerst zetten naar een circulaire economie is deel van de oplossing, die Jonker verbind aan nieuwe businessmodellen, strategieën en transitie.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x