EvenementOrganiseren.nl

5 redenen om jouw evenement op een eiland te organiseren

EVM19 gaf EvenementOrganiseren.nl de 5 voornaamste redenen waarom u een evenement op een eiland zou moeten organiseren. Zij verklaren zelf: Nederland kent vele evenementenlocaties, maar niet één zo stoer en veelzijdig als Eiland van Maurik 19.
  1. Denk zonder limits.. alles kan  

Bij elke locatie zijn er diverse arrangementen ter inspiratie opgesteld, maar veel organisatoren weten niet dat op veel locaties (bijna) alles kan wat zij maar voor mogelijk houden. Op het eiland van Eiland van Maurik bieden ze op het buitenterrein een aantal verschillende mogelijkheden, een greep uit de opties: ga los op het off-road terrein, vaar in een RIB met snelheden van 80 – 90 kilometer per uur over het water, combineer een vergadering met leerzame (sportieve) workshops & clinics, huur je eigen eiland of organiseer een sfeervol lounge feest in het Beach- of Boat House. De gehele evenementenlocatie is tevens af te huren voor een eigen georganiseerd festival of (sport) event.

  1. Pure Power!

Stoere en avontuurlijke activiteiten zijn voor mannen en vrouwen beide geschikt. Een evenementenlocatie waar gemotoriseerde outdoor activiteiten zoals 4x4 terreinrijden, quad rijden, enduro motorrijden, RIB varen en jetskiën georganiseerd kunnen worden, zal een grote doelgroep aanspreken.  Een dag vol adrealine, pk’s, rubber, modder en water zorgt voor een dag vol belevenis. 

  1. Gezond & sportief 

Ook sportieve uitdagingen en avontuurlijke teambuildingsactiviteiten waarbij geen motor gebruikt hoeft te worden behoren tot de mogelijkheden! Wat dacht je van een sportdag of het afleggen van het obstaclerun parcours, dat zelfs gebruikt is voor de selectie van Expeditie Robinson?

Naar wens en op basis van doelen en niveau stelt EVM19 een ‘Fit & Vitaal’ programma voor jouw bedrijf samen. Denk hierbij aan activiteiten als bootcamp, boksen, yoga en SUPpen.

4. Huur je eigen privé eiland

Om je eigen eiland te huren hoef je niet af te reizen naar de Caraïben of Azië…het kan ook in het Nederlandse Maurik!

Het terrein van EVM19 bestaat uit verschillende onderdelen met onder andere een festivalveld, een off-road terrein, behendigheidsparcours, jetski-water maar ook een heus eiland: River Beach.

Huur bij ons je eigen privé eiland mét beachbar en lounge area! Perfect voor gezellige barbecues en Ibiza-stijl feesten.

5. Er even helemaal tussenuit…

Evenementenlocatie EVM19 ligt in recreatiegebied Eiland van Maurik op de rand tussen provincie Gelderland en Utrecht in het midden van Nederland. Al vóór aankomst op het terrein raak je helemaal onthaast. Geniet van de rust en ruimte als je over de 3 kilometerlange Rijndijk, met links en rechts velden en waterpartijen, aan komt rijden.

LEES MEER https://www.eilandvanmaurik19.nl/activiteiten

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x