EvenementOrganiseren.nl

3 badges: welke past bij jouw evenement

Door aanmelder.nl
De deelnemersregistratie is een belangrijk deel van elk evenement. Het proces voorafgaande aan het evenement en de eerste momenten op het moment zijn cruciaal voor de eerste indruk van een evenement.Aanmelder.nl biedt event software om zakelijke evenementen mee te organiseren, zij delen in dit artikel de 3 verschillende badges die zij voor evenementen on-spot kunnen laten drukken.

Een badge is een standaard onderdeel   Met Scan & Badge verzorgen zij jouw check-in gedurende het evenement. Met de software en printers zorgen ze voor een soepel proces waarbij een deelnemer snel gescand wordt en er in enkele seconden een gepersonaliseerde badge klaar ligt. Ze bieden 3 type badges. Maar welke past bij jouw evenement? Onze collega Rochella vertelt meer over de verschillende opties. 

 

Standaard badge

De standaard badge is de kleinste badge binnen het assortiment. Het heeft een compact formaat en biedt genoeg ruimte voor logo, naam en functietitel. Je gebruikt deze badge als je enkel persoonsgegevens op de badge wilt printen. 

Doordat de badge wat kleiner is, heeft de badge een hoge printsnelheid en is uitermate geschikt voor de standaard badgehouder. 

Specificaties:

  • 85 x 54 mm.
  • Enkelzijdig geprint papier.
  • Hoge printsnelheid. 

 

Grote Badge 

De badge is twee keer zo groot als een standaard badge. Deze badge kan dubbelzijdig geprint worden, wat ruimte biedt voor een programma of overige informatie over het evenement. 

Door middel van dynamische iconen kun je deelnemers categoriseren in verschillende groepen. Dit is een handige optie als deelnemers aan verschillende sessies kunnen deelnemen. Je kunt ook een QR-code op de badge plaatsen, zodat deelnemers informatie kunnen uitwisselen. 

Onze klanten kiezen voor deze badge bij meerdaagse evenementen vanwege de bestendigheid van de badge. Ook deze badge is geschikt voor de standaard badgehouder. 

Specificaties:

  • 106 x 85 mm.
  • Tweezijdig.
  • Verschillende categorieën. 

 

Butterfly Badge

 

De butterfly badge is onze nieuwste badge. De badge biedt veel mogelijkheden. Het is daarom ook niet gek dat dit de meest gekozen badge is. 

In tegenstelling tot de Standaard en de Grote badge heb je bij deze badge geen badgehouder nodig. Dit maakt deze badge niet alleen duurzamer maar ook goedkoper. Omdat de badge een sticker is, kun je eenvoudig de twee kanten op elkaar plakken. Hierdoor wordt de badge ook steviger en zwaarder dan de andere badges. Het vouwen is een snelle handeling zodat het de check-in op je evenement niet vertraagd. 

Aan de voorkant plaats je de persoonsgegevens van de deelnemer en het logo van jouw organisatie. Aan de achterkant kun je het programma of de gekozen workshops van de deelnemers plaatsen. Het is mogelijk om randloos en full colour te printen, zodat jij de badge helemaal kunt ontwerpen in je eigen huisstijl. 

De butterfly badge is iets kleiner dan de grote badge. Ook bij deze badge is het mogelijk om informatie te personaliseren of een QR-code toe te voegen.  

Specificaties:

  • 96 x 82 mm.
  • Tweezijdig.
  • Geen badgehouder nodig.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x