EvenementOrganiseren.nl

27 september The Next Event: antwoord op al jouw vragen

We zijn er nog niet, het einde van de COVID-19 crisis is nog altijd niet volledig in zicht, maar er is een spelonk licht aan het eind van de tunnel. Daarom hebben EventBranche.nl en EvenementOrganiseren.nl een eerste live en fysiek evenement in de agenda gezet: The Next Event, 27 september 2021 Beursfabriek Nieuwegein. Het evenement waar zo veel kennis gedeeld wordt, dat je als opdrachtgever antwoord krijgt op al je vragen. Dus blok de agenda!

Pak een rode stift en de agenda, of open je online agenda en blokken maar:

The Next Event, 27 september 2021 Beursfabriek Nieuwegein

We gaan er voor! Niet te vroeg, niet te laat. We hopen dat 27 september het moment is dat we weer opgestart zijn, dat er weer evenementen plaats vinden en zie dan The Next Event 2021 als de ultieme windvlaag in de zeilen!

Kennis delen, ontmoeten, de juiste partners vinden, The Next Event 2021 op 27 september in Beursfabriek Nieuwegein koppelt vele honderden opdrachtgevers aan eventbedrijven en vooral kennis, tips, do's en don'ts. Het grootste kennisevenement van onze branche neemt opdrachtgevers van secretaresses tot marketeers en van HR-professionals tot communicatieteams aan de hand. The Next Event: alles voor jouw volgende event.

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x