EvenementOrganiseren.nl

Adverteren

Bent u opzoek naar de ultieme oplossing voor een betere aanwezigheid op internet en wilt u direct in contact worden gebracht met nieuwe klanten?  Dan is EvenementOrganiseren.nl uw oplossing!

 

Adverteren

Doelgroep en tarieven

EvenementOrganiseren.nl is een gesegmenteerde site, waar louter content is gericht op de opdrachtgever/organisator van evenementen. De content alsmede het aanbod is er op gericht om organisatoren te helpen bij de organisatie van een evenement.

EvenementOrganiseren.nl is hét platform waar alle soorten van organisatoren antwoord kunnen krijgen op hun vragen rondom het organiseren van hun zakelijke evenement en alle onderdelen van dergelijke evenementen. Dat antwoord wordt geboden in de vorm van kennis, content en (product)aanbod, checklisten, white papers, tools, tips, ontwikkelingen en trends.
 
Doelgroep
De doelgroep van EvenementOrganiseren.nl is zeer divers, maar samen te brengen onder de noemer organisatoren en opdrachtgevers van evenementen. Die groep varieert van secretaresse tot marketeers, communicatieprofessionals en eventmanagers. En eigenlijk alles en iedereen die binnen een bedrijf, instantie, overheidsinstelling of goed doel te maken heeft met de organisatie met evenementen.
 
Content
EvenementOrganiseren.nl zorgt daarbij dat er actuele content is, waardoor een bezoek op regelmatige basis altijd meerwaarde heeft voor de organisator. De site wordt gevuld met heel veel content. Die content bestaat uit artikelen, whitepapers, tips & tricks etc. Hoe die content tot stand komt? EventBranche.nl is founding partner.

De content  zorgt voor een opmaat richting het aanbod. Dat betekent dat EvenementOrganiseren.nl alle onderdelen van een evenement organiseren aanbiedt, hulp verleent en aanbod voor heeft.
Alle content is gericht op de praktijk van evenementen organiseren. Bij ieder ‘contentantwoord’ is ook meteen bijhorend aanbod te vinden


Pakketten

Premium is een full service pakket waarbij onze redactie u helpt bij het maken van uw meest effectieve bedrijfspresentatie en samen met u Spotlight artikelen door het jaar verzorgt. Wij ontzorgen u bij de contentproductie en de promotie van uw presentatie op een professionele manier, door samen tot de meest effectieve content (strategie) te komen. Het basispakket is een doe het zelf versie waarbij uzelf verantwoordelijk bent voor de content.

 

Premium

Basis

€ 1199,-

€ 399,-

per jaar

per jaar

Premium

Basis

Presentatie

Presentatie

Tekst “over ons” ca. 250 woorden

Tekst “over ons” ca. 250 woorden

10 foto’s + video 

10 foto’s + video 

Logo + NAW gegevens

Logo + NAW gegevens

Website(‘s) + email

Website(‘s) + email

Rubrieken, kenmerken en tags

Rubrieken, kenmerken en tags

(onbeperkt) artikelen plaatsen

2 x artikelen plaatsen

 

 

Lead generatie

Lead generatie

Contact formulier

Contact formulier

Reviews/ waarderen en reageren

Reviews/ waarderen en reageren

Actieve lead generatie (premium only)

 

Promotie

 

2 x Spotlight artikel

 

Infusion

 

4 x Promotie in de nieuwsbrief

 

Promotie Twitter en Linkedin

 

Aanrader vermelding (premium only)

 


Voordelen op een rij

EvenementOrganiseren.nl is onderdeel van Eventbranche,nl, Eventbranche Magazine en live events. - een groot bereik binnen de B2B doelgroep.

  • Simpel en aantrekkelijk geprijsd abonnement

  • Met EvenementOrganiseren.nl heeft u het grootste bereik onder nieuwe klanten.

  • Direct contact met nieuwe klanten

  • Makkelijk, snel en goed vindbaar op alle apparaten

  • Promotie op het juiste moment

  • Premium klanten worden full-service ondersteund in contentmarketing

  • Foto en video reportages van uw bedrijf en uw specialiteiten

  • Directe leads van potentiële klanten 

  • Uw profiel wordt SEO geoptimaliseerd ingericht zodat u ook via Google nog beter vindbaar zal zijn

 


Regio Partners

Speciaal voor citymarkting bureaus en regio promotie bieden we een unieke maatwerk oplossing. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x