EvenementOrganiseren.nl

Zeven grote evenementenlocaties in Den Haag

Een beurs, een congres, een conferentie, een groot personeelsfeest of juist een onconventioneel grote locatie voor een kleinschalig evenement? Er zijn gewoon niet heel veel, hele grote evenementenlocaties. Evenement Organiseren pikte er 7 uit in Den Haag en omgeving. Met capaciteit van 500+.

Grote evenementenlocatie: GIA Trade & Exhibition Centre - Den Haag


Nieuw op de locatiemarkt van Den Haag is GIA Trade & Exhibition Centre. In totaal biedt deze venue in Den Haag ruimte aan ongeveer 5.000 bezoekers. Vakbeurzen voor een paar duizend bezoekers of een congres voor honderd deelnemers: niets is ondenkbaar of onmogelijk. Zolang uw zakelijk evenement maar een succes wordt. De veelzijdigheid van de hallen en zalen maken GIA Trade & Exhibition Centre tot een perfecte locatie voor seminars, feesten, presentaties, vergaderingen, tentoonstellingen en elk andere denkbare bijeenkomst.

GIA Trade & Exhibition Centre ligt op een centrale locatie in Den Haag: een zakelijk aantrekkelijke stad met internationaal aanzien. Het Vredespaleis, het Internationaal Gerechtshof en het politieke centrum bevinden zich slechts op een steenworp afstand. Ook toeristisch en cultureel heeft deze stad aan zee veel te bieden. In de venue wisselen royale hallen en intieme zalen elkaar af. Alle ruimtes zijn multifunctioneel en naar individuele behoefte in te delen. Het klimaatsysteem zorgt voor elke gewenste temperatuur. Het gehele gebouw is rolstoeltoegankelijk en er zijn twee grote sanitaire ruimten, diverse kleinere toiletgroepen en twee gehandicaptentoiletten.


Grote evenementenlocatie Den HaagFokker Terminal

De Fokker Terminal is gevestigd in de voormalige school van Luchtvaarttechniek in Den Haag. De evenementenlocatie in Den Haag is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid.

De afgelopen jaren heeft de Fokker Terminal een gevarieerd aanbod aan zakelijke evenementen mogen huisvesten. Van productpresentaties en bedrijfsfeesten tot beurzen en modeshows. Ook voor congressen en seminars is de Fokker Terminal als locatie in Den Haag zeer geschikt. De hangar biedt plaats aan een plenaire opstelling van 100 tot 1000 personen, gecombineerd met bijvoorbeeld een cateringplein of beursvloer. Daarnaast beschikt de Fokker Terminal over 17 verschillende subruimtes voor b.v. workshops. Deze ruimtes zijn overzichtelijk gelegen rondom de hangar en variëren in capaciteit van 40 tot 225 personen. .


Grote evenementenlocatie Den Haag:
AFAS Circustheater

Het AFAS Circustheater is een verrassende en unieke evenementenlocatie met diverse mogelijkheden om uw gasten in stijl te ontvangen.Het sfeervolle gebouw bestaat uit tien afzonderlijke ruimtes, waardoor het dé perfecte locatie is voor vergaderingen, brainstormsessies, heidagen, trainingen en kick-off meetings voor zowel kleine als grote gezelschappen van 5 tot 1840 personen.

 

'Ons gemotiveerde en ervaren team houdt zich exclusief bezig met de organisatie van uw evenement en gaat met passie, verantwoordelijkheid en flexibiliteit te werk om uw evenement tot een succes te maken.Momenteel is Disney's Beauty and the Beast in het AFAS Circustheater te zien. Naast deze musical zijn er ook concerten, cabaret- en familievoorstellingen te zien. Sluit uw zakelijke evenement in ontspannen sfeer af met een bezoek aan één van de voorstellingen.'


Grote evenementenlocatie Den Haag: De Broodfabriek - Rijswijk
De Broodfabriek is gevestigd in de voormalige broodfabriek van bakkerij Hus. Decennialang rolden hier duizenden broden en gebakjes van de lopende band. Inmiddels is de locatie van ruim 17.500 m2 omgebouwd tot een modern beurzen- en evenementencomplex. Gedurende het jaar worden hier vele evenementen, bijeenkomsten en beurzen georganiseerd. Er zijn 3 multifunctionele zalen en 2 grote evenementenhallen. Alle zalen zijn gelijkvloers en overzichtelijk gelegen van elkaar.

De locatie is gunstig gelegen aan de A4 en zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Check de agenda of informeer naar de mogelijkheden voor uw evenement, beurs of congres.


Grote evenementenlocatie Den Haag:
World Forum - Den Haag

World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, stad van vrede en recht. 

Het World Forum is sinds 2009 onderdeel van GL events, een Frans bedrijf dat 40 congres- en evenementenlocaties wereldwijd exploiteert. GL events is ruim 30 jaar geleden opgericht en heeft zijn sporen verdiend in de internationale congreswereld. Zowel in de dienstverlening voor en organisatie van grootschalige evenementen, als het managen van tentoonstelling- en congrescentra in Azië, Zuid Amerika en Europa. Het World Forum is een specialist op het gebied van safety & security en heeft daarmee veel ervaring opgebouwd


Grote evenementenlocatie Den Haag:
Zuiderstrandtheater

Het Zuiderstrandtheater is uitstekend geschikt voor uw congres, productintroductie, vergadering of feestavond. Niet in de eerste plaats door de aanwezigheid van state off the art theatertechniek. Deze vrijstaande locatie aan de haven beschikt over een theaterzaal met 1.005 (vaste) stoelen, 5 foyers (125 tot 400 m2), een groot podium (toepasbaar als blackbox van ruim 500 m2) en ruim 500 parkeerplaatsen! De totale capaciteit voor een feestavond bedraagt circa  1.500 gasten. Alle foyers beschikken bovendien over veel daglicht en uitzicht op de haven, de duinen of de zee!

Door slechts één of meerdere foyers en/of het podium te gebruiken is het theater ook geschikt voor bijeenkomsten met kleinere aantallen. Zo kunnen we de theaterzaal (optisch) verkleinen en ontstaat er een sfeervolle zaal voor gezelschappen tussen de 200 en 450 personen.


Grote evenementenlocatie

Madurodam Events

Madurodam, een interactief thema-park die de wereld inspireert met het mooiste van Nederland, is dé ultieme plek om zakelijke en feestelijke evenementen te organiseren. Met een capaciteit variërend van 25 tot 1.200 personen, bieden wij altijd een uniek evenement op maat.

Of het nu gaat om een kleine vergadering of een internationaal congres; we denken graag mee en nemen de zorg graag uit handen. Koppel het thema van het evenement aan één van de thema’s in het park  of besteed de lunchpauze in ons park en kom geïnspireerd en opgefrist terug.


>> Bekijk het aanbod voor het organiseren van een evenement in en rondom Den Haag

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x