EvenementOrganiseren.nl

Gepersonaliseerde bedrukking voor evenementen 2.0

Dagelijks zien wij nieuwe manieren van gepersonaliseerde bedrukking tegen. Bijna alle denkbare producten kunnen tegenwoordig worden voorzien van drukwerk, wij zetten een aantal opvallende varianten voor jou op een rij.


Temporary Tattoo


Met de Prinker lopen binnen de kortste keren al uw bezoekers met uw merk op hun arm. Deze printer print in een aantal seconden een tijdelijke tattoo. Elk ontwerp is mogelijk. Tot op heden gaat het echter wel om een subtiele tatoeage, een hele 'sleeve' behoord nog niet tot de mogelijkheden.


 

Branding op jouw burger

Met The laser sandwich onstaat er een nieuwe food-ervaring. Broodjes, brownies maar ook stukken fruit kunnen met deze laser gepersonaliseerd worden. Stel dat deze printer op uw evenement de broodjes live bedrukt. Het spelt broodje voor mevrouw Y, het broodje zonder vlees voor meneer X, duidelijk te herkennen met een eigen naam. De bedrukking ziet er live spectaculair uit maar ook wanneer het logo vooraf in het broodje gebrand is, blijft een bijzonder gezicht. 
 

Ongebruikelijke gepersonaliseerde attenties 


Steeds vaker zien wij gepersonaliseerde cadeaus langs. Sokken met het hoofd van jouw beste vriendin, een hoofdkussen met het hoofd van jouw huisdier. Ook binnen de zakelijke markt wordt dit steeds populairder. Misschien het overwegen waard voor uw evenement? Dat iedereen de groepsfoto op een paar sokken ontvangt, of nog ongebruikelijker: als nekkussen? .. Orgineel is het in ieder geval wel, Firebox heeft een uitgebreid aantal mogelijkheden.

 

Eigen jouw biertje toe


Uw merk en naam op een cappucino is leuk maar allang niet nieuw meer, maar nog niet iedereen kent de biertjes met bedrukking. Een printer projecteert de gekozen vormen via een app op het bierschuim, na het tappen. Nu kunnen ook alle bierliefhebbers genieten van een mooie decoratie op hun schuim. Met Beer Ripples kun je een koude in minder dan 12 seconden op maat maken met mout-gebaseerde inkt. 

 


On site textiel bedrukking is toegankelijk voor iedereen 


Ricoh lanceert Ri 1000 Direct to Garment-printer. Nu kan op elk teamuitje de teamshirts live bedrukt worden. Dat kon natuurlijk al maar nu is het toegankelijk voor écht iedereen. Met de printer speelt het bedrijf in op de groeiende vraag naar gebruiksvriendelijke, efficiënte en betaalbare oplossingen voor kledingdecoratie. Volgens de Product Marketeer bij Ricoh Nederland levert het nieuwe systeem de perfecte combinatie van slimme technologie, hoge printsnelheden en een hoge outputkwaliteit om creatieve printbedrijven in staat te stellen kansen voor echte bedrijfsgroei te grijpen.

Pannenkoeken uit de printer

Ken jij iemand die pannenkoeken niet lekker vindt? Precies.. wij ook niet. Printjepannenkoek? biedt de mogelijkheid om elk mogelijk ontwerp in pannenkoek-vorm uit te printen. Van een bedrijfslogo tot een persoonlijk ontwerp per pannenkoek. Eventcatering en beleving combineren is altijd goed. 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x