EvenementOrganiseren.nl

6 sportieve evenementenlocaties voor zakelijke evenementen

Combineer het zakelijke evenement met een sportieve omgeving, zo geef je het evenement een andere 'vibe'. Er is actie, beweging, een groot contrast met de werkomgeving van velen. Zo een locatie activeert jouw collega's, werknemers, klanten, relaties. Of jullie nou daadwerkelijk zelf actief aan de slag gaan of niet, de mindset is actief. Kies voor voor één van de locaties uit dit artikel.

De Kuip Meetings & Events  (Locatie: Rotterdam)

Over de locatie:  De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is de plaats waar legendarische voetbalfinales werden gespeeld en waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. Tegenwoordig is De Kuip de plaats waar jaarlijks honderden zakelijke evenementen worden gehouden en waar in de zomermaanden diverse feesten en sportieve evenementen plaatsvinden op het heilige gras. Evenementen voor 50 tot 2.500 personen. Bij De Kuip gaan inhoud en activiteiten perfect samen, dat maakt het zo uniek als evenementenlocatie.Omnivents  (Locatie: Valburg, maar ook op locatie) 

Hét organisatiebureau  voor bijzondere, actieve en avontuurlijke bedrijfsevenementen op maat. Ze zijn betrokken bij meer dan 800 evenementen per jaar.  Omnivents heeft thuisbasis Watergoed in Valburg  maar zij organiseren evenementen op iedere gewenste locatie. Van relatiedag tot teambuildingactiviteit, van vergadering tot personeelsfeest, van (2-daags) festival tot dealerdag. Een greep uit de activiteiten: RIB varen, quid rijden, klimmen & zippen, handboodschieten, 4x4 Off Road rijden en watersporten. Met een uniek en ongepolijst karakter en historisch gerenoveerde panden, direct gelegen aan het water, de plek voor elk type evenement. sportieve evenementenlocatiesportieve evenementenlocatie
sportieve evenementenlocatiesportieve evenementenlocatie


Eiland van Maurik 19 (EVM19)  ( Locatie: Maurik )

Over de locatie: Dit eiland is midden in Nederland gelegen. De eventmanagers van Eiland van Maurik geven aan dat op hun locatie (bijna) alles mogelijk is. Klanten mogen zelf met ideeën komen en in bijna alle gevallen kan het evenement zo georganiseerd worden. De mogelijkheden zijn eindeloos voor een avontuurlijk bedrijfsevenement, stoer bedrijfsuitje, onvergetelijk personeelsfeest of een ander type bijeenkomst. Denk eens aan de combinatie met quad rijden, enduro motorrijden, jetskiën, 4x4 terreinrijden en RIB varen.


sportieve evenementenlocatie sportieve evenementenlocatie sportieve evenementenlocatie sportieve evenementenlocatie

Holland Evenementen Group  (Locatie: Zoelen)

binnen, buiten, zomer of winter, op deze locatie kun je altijd terecht. Naast vergaderfaciliteiten, eigen horeca en diverse programma’s beschikt de locatie over meer dan 100 activiteiten waaronder Wipeout (exclusief licentiehouder), TukTuk’s en de grootste Escape Room opzet van Nederland! 

sportieve evenementenlocatie sportieve evenementenlocatie
sportieve evenementenlocatiesportieve evenementenlocatie

Markant Outdoorcentrum  ( Locatie: Braamt )

Een locatie van 12 hectare, voor evenementen van 100 tot 3000 medewerkers. Zij kunnen terecht bij Markant Outdoorcentrum, een outdoorlocatie met water, stranden, grasvelden, overnachtingsfaciliteiten en een restaurant. Markant biedt sportieve activiteiten en evenementen aan, denk aan sportdagen, outdoor programma’s, tabletgames en thema-arrangementen zoals een Expeditie Robinson. Welk activitieitenprogramma het ook wordt, uw personeel komt altijd met een mooi verhaal thuis!  


Sportieve evenementenlocatiesportieve evenementenlocatie
sportieve evenementenlocatie sportieve evenementenlocatieIntertent  (Locatie: Flexibel in te zetten op (bijna) elke locatie, standplaats: Beverwijk)

Een leverancier van tijdelijke accommodaties hoor ik u denken? Jazeker, zo bouwde Internet vorig jaar de Manhattan ‘tent’ om tot de Paddock Club in de Tarzanboch van Circuit Zandvoort.
Intertent is specialist op het gebied van tijdelijke accommodaties. Zij denken mee, adviseren waar nodig en ze leveren oplossingen op maat. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt voor zakelijke of culinaire events, productpresentaties, privéfeesten, festivals, tijdelijke huisvesting: er is geen wereld die Intertent niet kent.


sportieve evenementenlocatie evenementenlocatie
 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x