EvenementOrganiseren.nl

5 voorbeelden van innovatieve en creatieve audiovisuele oplossingen

Door Faber audiovisuals
Vanuit de vraag van klanten ontwikkeld Faber nieuwe producten. Producten voor een dynamische branding, een echte eyecatcher of met als doel om informatie te verschaffen. Deze producten delen ze met u in dit artikel.

LED Video Cubes

De LED Video Cube is de eye-catcher voor een beursstand, winkel of evenement.  Een LEDkubus die is samengesteld uit 4 LED schermen. Er kan worden gekozen voor ROE Black Pearl of ROE Black Onyx schermen, afhankelijk van de gewenste resolutie. Elke cube kan in een vloeiende overgang video content afspelen over de 4 zijden. Het is ook mogelijk om elke zijde apart aan te sturen met afwijkende content. Volgens Fabertrekt de LED Video Cube trekt effectief de aandacht van de bezoekers, verkrijgbaar in verschillende maten.

 

Interactive Display Station

Verbeter de klantervaring met het Interactive Display Station. Hoe? Dat kan doordat deze 3D visualisatie, uw klant krijgt de mogelijkheid om het product te zien, aanraken en te voelen. Hierdoor kan de klant zich volledig verdiepen in alle details en mogelijkheden van het product. Of bent u op zoek naar een oplossing om de online product ervaring ook in uw winkel of beursstand te kunnen bieden? Faber Audiovisuals heeft voor u de oplossing om klanten op een innovatieve en visuele manier te overtuigen van uw product met het Interactive Display Station.


Brandmappr™

Een concept dat u helpt om dynamische branding te creeeren. Deze eyecatchervoor is opgebouwd uit 3 elementen. Uw beeldmerk wordt op maat gemaakt en in 3D geproduceerd.  U kunt deze presentatie stand-alone, hangend of wall-mounted inzetten. uw presentatie of event. Op grote en opvallende manier wordt uw merknaam gedeeld. Wall mounted houdt in dat het lijkt alsof het zweeft.

Digital Kiosk 

Een digital kiosk is gemaakt als een multifunctioneel en flexibel contentstation. Inzetbaar voor verschillende evenementen.  De basis van de Digital Kiosk is gemaakt met behulp van modulaire LED-modules. Dit creëert de mogelijkheid om uw content niet op slechts één, maar op alle kiosken tegelijk weer te geven. De look & feel van de kiosk kan eenvoudig worden aangepast en bestuurd vanuit één enkel punt. 

VenueVR 
Organiseert u een evenement maar kunt u zich niet voorstellen hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien? Denk eens na over de mogelijkheden van Venue VR. Bekijk deze video om een beeld te krijgen van de mogelijkheden:  


 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x