Jeroen Dona, divisiedirecteur Libéma Beurzen & Evenementen: “Met de opening van de nieuwe centrale productiekeuken van Libéma Catering, het in-huis catering label van onze evenementen accommodaties, tillen we de culinaire ervaring van elk evenement naar een hoger niveau. Het stelt ons in staat om nog efficiënter en flexibeler in te spelen op de wensen van de organisator, terwijl we onze gasten verrassen met de hoogste kwaliteit en versheid van elk gerecht, ongeacht de omvang van het evenement.”
Dat flexibel en snel schakelen binnen Libéma Catering voorop staat, komt ook in de nieuwe keuken terug. Van mobiele werkbanken tot verrijdbare ovens, alles is eenvoudig te verplaatsen. Zo kan de inrichting helemaal afgestemd worden op de verschillende soorten events die plaatsvinden.
De culinaire ervaring van jouw evenement bij de MAINSTAGE Brabanthallen naar een (nog) hoger niveau tillen? Neem contact met ons op of vraag meteen een offerte aan.
MAINSTAGE Brabanthallen is onderdeel van Libéma.