EvenementOrganiseren.nl

Waarom jij naar The Next Event moet

De wereld...wat staat ons te wachten, welk effect heeft de afgelopen periode op ons en hoe kun je nog mensen bereiken, binden of activeren? Het zijn allemaal terechte vragen. En niemand die de exacte antwoorden heeft, maar als er iets duidelijk is komen bovendrijven: zonder de ontmoeting zijn we hulpeloos verloren. Vandaar de run op events de afgelopen maanden, maar ook oproep om al verder te kijken. En dat kun je als opdrachtgever op The Next Event, 19 september in de Fokker Terminal in Den Haag.

The Next Event is niet zo maar een event, zo won het concept ooit een zilveren award voor het beste beurs en convention concept. Het is namelijk een soort beurs op de kop: standhouders staan er niet met producten, logo's of stands, maar hebben een huiskamer en delen op onderwerp hun kennis, Daarnaast zijn er keynotes die je mee nemen de toekomst in van live communiceren en marketing middels experiences.

Waarom jij naar The Next Event moet? Dit zijn de 5 hoofdredenen:

1. Inspiratie, visie en kennis
Je gaat de diepte in door 1 of meerdere keynotes te kiezen, die nemen je mee in de wereld van:

  • relatiemarketing en events 
  • gedragsverandering en events 
  • trends en ontwikkelingen 
  • DigiEx (waar digitaal en experience samenkomen) 
  • aandacht voor de 'Checklist der checklisten'
  • diverse bekende merken die een inkijkje geven in hun eventmarketing, live communicatie en activiaties

2. Experts delen kennis
The Next Event kent eigenlijk geen standhouders. Bij ons zijn dat kennisdelers: ieder eventbedrijf heeft namelijk een eigen woonkamertje en een kennis-onderwerp. Als bezoeker kun je vooraf sessies boeken in de woonkamer om hele specifieke expertise op te doen en vragen te stellen.

3. Louter opdrachtgevers
The Next Event mikt totaal niet op kwantiteit. Je komt als bezoeker alleen maar binnen als je een zogeheten opdrachtgever bent. Of je nu bij een corporate, overheidsinstelling, goed doel, sportbond, etc werkt, als opdrachtgever gaat de deur voor je open. Daardoor geen sales aanklampers in de gangpaden, maar lekker onder elkaar je eigen weg vinden.

4. Persoonlijk programma
Door de samenwerking met NetworkTables kun je heel eenvoudig vooraf je eigen woonkamersessies boeken en stoelen reserveren voor de keynotes. Zo stel je uit een breed aanbod jouw volledig-op-maat-programma samen en is The Next Event op voorhand al van grote meerwaarde.

5. Neem een collega mee
The Next Event hanteert een toegangsprijs van 99,- euro. Naast bovenstaande kennis, inspiratie en antwoorden, krijg je als bezoeker ook nog eens een lunch en borrel aangeboden. Maar juist in deze tijden willen we iets extra's doen: dus wie een kaartje koopt mag één collega of relatie meenemen. Gratis. Mits ook deze bezoeker aan de voorwaarde 'opdrachtgever' voldoet.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x