EvenementOrganiseren.nl

Twee nieuwe grote evenementenlocaties

In de categorie grote evenementenlocaties, met een capaciteit van meer dan 1000 personen, heeft EvenementOrganiseren.nl 2 totaal verschillende nieuwe evenementenlocaties uitgelicht: GIA Trade & Exhibition Centre in Den Haag en de Midden Nederland Hallen in Barneveld.

GIA Trade & Exhibition Centre

Een modern industrieel karakter, royale hallen, marmeren vloeren en multifunctionele zalen met een stijlvolle look-and-feel, dat is GIA Trade & Exhibition Centre. De nieuwe locatie, voor zakelijke evenementen, bijeenkomsten en congressen in Den Haag, opende eind september haar deuren. Inmiddels is het team van GIA volledig warm gedraaid en zijn de eerste evenementen en congressen achter de rug.

GIA Trade & Exhibition Centre heeft een centrale ligging in Den Haag, op korte afstand van het politieke centrum, toeristische attracties en culturele bezienswaardigheden. De venue bestaat uit drie verdiepingen met meerdere riante zalen, diverse break-out rooms en kantoorruimte voor eventmanagers. De flexibele schuifwanden zorgen ervoor dat alle ruimtes multifunctioneel, en naar individuele behoefte, zijn in te delen voor gezelschappen van 5 tot 5000 personen. Voor een succesvolle bijeenkomst bent u geheel vrij om uw eigen vertrouwde leveranciers in te zetten, of gebruik te maken van de professionele partners van GIA Trade & Exhibition Centre. Kortom, alle ingrediënten om van uw zakelijk evenement een succes te maken en een onuitwisbare indruk achter te laten bij uw klanten.


Midden Nederland Hallen

Diverse zalen en ruimtes, moderne multimedia- en horecafaciliteiten, gratis parkeergelegenheid en een centrale ligging; dat maken de Midden Nederland Hallen tot een ideale locatie voor uw publieks- of bedrijfsevenement.

U beschikt over een auditorium met 2500 zitplaatsen, een ruime foyer, 20 subzalen varierend van 50 tot 350 personen en een expohal van 2500 m². Samen goed voor ruim 10.000 m² aan kansen en mogelijkheden. Jaarlijks vinden er tientallen evenementen plaats in de Midden Nederland Hallen. Daardoor beschikken we over een schat aan kennis en ideeën die we graag met u delen. Onze specialisten denken graag mee hoe u een unieke beleving kunt bieden aan uw bezoekers.

Centrale ligging
De Midden Nederland Hallen liggen in Barneveld, letterlijk centraal in Nederland. Het complex ligt aan de relatief rustige snelwegen A30 en A1. Perfect bereikbaar dus vanuit elke locatie in Nederland.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x