EvenementOrganiseren.nl

Nieuwe locaties augustus: Fort 5, Watermolen Rakhorst en Kasteel Rijnhuizen

Iedere maand op EvenementOrganiseren.nl een overzicht van nieuwe evenementenlocaties in Nederland. In de maand augustus klopten drie locaties aan onze deur. Een prachtig gelegen watermolen, een fort met historie en een kasteel vol allure.

Nieuwe eventlocatie: Fort 5

Kunst, erf­goed en na­tuur sa­men­ge­brachtHet voormalige restaurant 't Fort zal zich niet alleen als brasserie in de markt zetten, maar ook als evenementenlocatie. "Bedrijven zijn van harte welkom voor een zakenlunch, vergadering, teamdag, congres of bedrijfsfeest."

>> Meer informatie over deze nieuwe evenementen locatie

 

Nieuwe eventlocatie: Watermolen Rakhorst

Nieuwe, historische en echt unieke locatie“Watermolen Rakhorst” is sinds kort beschikbaar voor evenementen en bijeenkomsten. Op de rand van de Veluwe (Heerde) en gelegen aan een privé molenmeertje (ook wel een wijerd genoemd) tussen de weilanden en in het bos, ligt een locatie waar historie, natuur en het oude ambacht in een bijna surrealistisch decor bij elkaar komen.

>> Meer informatie over deze nieuwe evenementen locatie

 

Nieuwe eventlocatie: Kasteel Rijnhuizen

Veelzijdige locatie voor jouw eventVlakbij Utrecht, verscholen in een prachtige groene oase met diverse binnen- en buitenruimtes en een rijke geschiedenis is het landgoed de ideale plek voor een onvergetelijk evenement. We ontvangen particuliere en zakelijke gasten en verzorgen grote en kleine evenementen.

>> Meer informatie over deze nieuwe evenementen locatie

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x