EvenementOrganiseren.nl

Meeting of vergadering in de Achterhoek? Vergaderen in je eigen wijnbar

De afgelopen jaren heeft gelukkig ook de meetingplanner en vergaderplanner ondervonden dat de wetten van beleving, experience, zintuigen prikkelen en emoties aanwakkeren ook voor meetings en vergadering van meerwaarde zijn. Natuurlijk staat de boodschap, de communicatie hier nog meer centraal dan bij een event, maar kies eens voor een bijzondere locatie. Wat te denken van jouw meeting in je eigen wijnbar?

Het kan in Doetinchem, in de Achterhoek. Wijnbar Reserva midden in Doetinchem, de stad die op haar beurt weer midden in de Achterhoek ligt, heeft een concept waar je de wijnbar volledig tot je eigen beschikking hebt. Natuurlijk wel met personeel, eventueel een wijntasting, lekkere hapjes en audiovisuele hulpmiddelen, maar tijdens jouw meeting of vergadering is Reserva van jou.

Vanzelfsprekend is de wijnbar ook beschikbaar voor andere events, waar een mooie koppeling gemaakt kan worden met de diverse wijnen, maar bijvoorbeeld ook het verhaal achter de wijnbar: 12 vrienden die samen eigenaar zijn van de wijnbar. Dat biedt een mooie kapstok voor diverse thema's:

Boergondisch vergaderen aan het Simonsplein in Doetinchem

Op zoek naar een vergaderlocatie in Doetinchem? Een meeting organiseren in de Achterhoek? Of je eigen evenementenlocatie in Doetinchem?

Reserva is dé wijnbar van de Achterhoek. Op de hoek van de Boliestraat en het Simonsplein in het centrum van Doetinchem, daar waar jarenlang noten verkocht werden, bevindt zich een schilderachtig stukje ‘Boergondisch leven’: Wijnbar Reserva.

Bekijk de mogelijkheden van onze vergaderlocatie in Doetinchem en de exclusieve plek om jouw meeting of event te organiseren in Doetinchem.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x