EvenementOrganiseren.nl

Jouw evenement aan het strand! Waarom?

Door IJzeren Man Strandpaviljoen
Heerlijk toch, met je voeten in het zand…Een evenement organiseren aan het strand? Wij delen met u 5 redenen om te kiezen voor het strand als uw evenementenlocatie. Evenementenlocatie de IJzeren Man in Vught neemt je mee naar het langste strand van Brabant.

1. Voel je vrij!
De natuur heeft altijd een prettige uitwerking. Uitzicht over water, spelen in de schaduw van de bomen of de vrijheid opzoeken met je voeten in het zand… Het doet wat met je. Je komt écht even los van je werk. Ideaal dus voor een zakelijk evenement. Samen met collega’s even loskomen van het werk, de drukke stad uit en inspiratie opdoen in een ongedwongen sfeer. 

2. Vakantiegevoel
“Life is better at the beach”, de welbekende quote. Het strand en uitzicht over het water geven je stiekem een beetje een vakantiegevoel. Even weg van de dagelijkse stress, plezier maken en ongedwongen bezig zijn aan het kabbelende water.

3. De leukste activiteiten
Strand, bossen en water bieden volop mogelijkheden voor teambuilding of fun activiteiten. Het perfecte decor voor een Expeditie Robinson dag of diverse beach games met je voeten in het zand. Durven jullie het aan om het water op te gaan? Met je collega’s in een Chinese drakenboot of reuze kano? Of gaan jullie voor het échte werk en bouwen jullie je eigen vlot? Droge voeten niet gegarandeerd!

4. Beach party of barbecue
Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder het nuttigen van heerlijke hapjes en drankjes. Een cocktailparty aan het strand? Een barbecue met uitzicht over het water? Of borrelen op een loungeterras… Proosten met een gave view laat jouw evenement toch net meer swingen.  

 5. Strand is dichterbij dan je denkt
Nederland kent diverse evenementenlocaties aan het strand en je hoeft hierbij niet alleen aan de kustprovincies te denken. Ook diverse plassen en meren bieden een mooi decor voor een evenement met de voetjes in het zand. Op zoek naar een gave strandlocatie, centraal gelegen tussen Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht? Het IJzeren Man Strandpaviljoen in Vught staat graag voor je klaar aan het langste strand van Brabant. 
 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x