EvenementOrganiseren.nl

Eventlocatie Achterhoek: Vanouds in Doetinchem combineert historie en charme met business 

De Achterhoek, het groen, de historie, de gemoedelijkheid, het begint een heuse toeristische en zakelijke trekpleister te worden. En ook al zijn er veel plekken en locaties waar je met betrekkelijk kleine groepen een meeting, event of teambuilding kunt organiseren, de eventlocaties voor groepen met honderden gasten zijn dun bezaaid. Vanouds middenin Doetinchem heeft die ruimte wel en combineert charme, historie, modern, horeca, business en de Achterhoek ineen. (foto's T2)

Het grootste café restaurant van Doetinchem heeft alle faciliteiten voor een zakelijke meeting, vergadering of evenement en is daarmee een top eventlocatie in de Achterhoek. Daarbij biedt het historische pand en de Achterhoekse charme een inspirerende kapstok voor veel thema’s en doelstellingen van een zakelijke bijeenkomst. “Onze locatie van bijna 1000 vierkante meter vloeroppervlak heeft bijna 180 jaar gediend als winkel in het centrum van de Achterhoekse stad. De vier panden waar de voormalige woonwinkel in huisvestte zijn samengevoegd tot een horeca- en evenementenlocatie met diverse ruimtes, zalen en cafe/restaurant gedeeltes”, vertellen Lobke Snippe en Ferry Nahon over de bijzondere locatie in hartje Doetinchem.  

De kapstok voor jouw zakelijke meeting, vergadering of event kent verschillende haakjes bij Vanouds

  • Historisch: in een stad waar in de Tweede Wereldoorlog grote delen van het centrum platgebombardeerd zijn, behoort het pand aan de Grutstraat tot één van de ‘overlevenden’. Een locatie die ‘in weer en wind’ in haar genen heeft. Daarnaast vind je de historie ook terug op de indrukwekkende muurschildering met bekende Doetinchemmerse en Achterhoekers, dus ook Guus Hiddink en stadsclown Herman Vermeer kunnen gekoppeld worden aan de boodschap, het thema of de doelstelling van jouw event.

  • Achterhoek: in de oostelijke regio zijn geen voorbeelden van succesverhalen te vinden waar niet de krachten in de regio gebundeld werden. Dat geldt ook voor Vanouds waar 300 ondernemers en Achterhoekers samen als aandeelhouders het fundament zijn van de locatie. Die bundeling van krachten in combinatie met het groen, de natuur en de gemoedelijke ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ mentaliteit passen bij veel zakelijke bijeenkomst als een maatpak.
     
  • Maatschappelijke en sociale doelen: een gedeelte van de winst van de Achterhoekse eventlocatie vloeit naar een stichting waarmee maatschappelijke en sociale doelen in de regio ondersteund worden. Die Achterhoekse betrokkenheid zie je ook terug in de catering: er wordt zo veel mogelijk gewerkt met lokale leveranciers en regionale ingrediënten.
     
  • Verrassend: of het nou gaat om de high end inrichting van de zaak, de hidden bar met een geheime deur, of de vele verschillende ruimtes en vertrekken, Vanouds zorgt in het pand voor vele verschillende settings. Een zakelijk event met verschillende onderdelen vindt zo inpandig, met ook nog eens een groot terras, per onderdeel een passende ruimte. 

De volledige bovenverdieping van Vanouds is ingericht als zakencentrum. Met zowel op audiovisueel als op catering gebied alle benodigdheden. Zo combineer je een korte breakout in de charmante herenkamer, een brainstorm in de hidden bar, netwerken in het bargedeelte, een presentatie op de bovenetage met een afsluitend diner in het ruime restaurant gedeelte op de begane grond. Wie door wil feesten is ook nog eens op de juiste plek.

Kortom, op zoek naar een eventlocatie in de Achterhoek waar je alle thematiek, doelstellingen en onderwerpen van jouw zakelijke bijeenkomst met kwaliteit, charme, Achterhoekse wijsheden en een diversiteit aan ruimtes perfect kunt invullen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x