EvenementOrganiseren.nl

Evenementenlocaties in het centrum van Utrecht

Een evenement, congres of zakelijke bijeenkomst in het centrum van een grote stad heeft zo zijn voor- en nadelen. Het is soms wat lastig parkeren, maar aan de andere kant biedt het veel extra's, want er is niets mis met een leisure programma of een break-out in bijvoorbeeld een horecagelegenheid of een citygame. EvenementOrganiseren.nl zette drie evenementenlocaties in hartje Utrecht op een rij.

Evenementenlocatie in het centrum van Utrecht: TivoliVredenburg
Soort evenementenlocatie: Theater, Schouwburg, multifunctioneel
Bijzonderheden: 5 zalen, 30.000 vierkante meter en duizende parkeerplaatsen in de omgeving

Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen. Hoewel TivoliVredenburg een enorm gebouw is, zijn de 4 verschillende architecten er in geslaagd om de 5 zalen “intiem” te houden. De diverse doorkijkjes, afzonderlijke routes en de enorme hoeveelheid daglicht wat binnenkomt maken dat uw gasten sowieso onder de indruk zijn van de locatie van uw evenement.

Zo ongeveer naast het grootste station van Nederland met in de nabijheid ruim 3000 parkeerplekken én een eigen bushalte voor de deur is TivoliVredenburg zeer goed bereikbaar voor elke doelgroep. Een betere start van uw evenement kunt u zich niet wensen!


Evenementenlocatie in het centrum van Utrecht: Winkel van Sinkel
Soort evenementenlocatie: historische locatie, restaurant, multifunctioneel 
Bijzonderheden: Sfeervolle historische locatie op een AAA-locatie aan de Oudegracht

Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement. Ons doel? Een betekenisvolle beleving creëren voor onze gasten!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, huwelijksfeest, beurs of meerdaagse bijeenkomst? De Winkel van Sinkel beschikt over drie locaties die samen meer dan 10 zalen bieden. Zo hebben wij voor ieder event een geschikte zaal met eigen historie en karakteristieke uitstraling. Aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht bevindt zich in een uniek, monumentaal pand de Winkel van Sinkel. In de werfkelders onder de Winkel van Sinkel is de Tapaskelder gevestigd, een sfeervol restaurant met Oosterse en Mediterrane invloeden. De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder exclusief af te huren voor een besloten feest of diner. Ottone is een externe locatie van de Winkel van Sinkel, gelegen aan één van de mooiste grachten in Utrecht: de Kromme Nieuwegracht. Met haar 14 meter hoge plafond is dit voormalig kerkgebouw uit 1863 een prachtige locatie.

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze eventmanagers, wij maken graag een offerte op maat.


Evenementenlocatie in het centrum van Utrecht: CitySense
Soort evenementenlocatie: Multifunctionele locatie, kelderlocatie
Bijzonderheden: 20 meter breed HD-multimediascherm

CitySense is de multifunctionele fullservice evenementenlocatie in Midden Nederland die elk evenement omzet in een gepersonaliseerde beleving, waarbij alle zintuigen geprikkeld worden. De belevingselementen zitten altijd compleet in elk evenement verweven en zijn een integraal deel van de gastvrijheidservaring. Maak indruk met ons 20 meter brede HD multimediascherm! HD presenteren, haarscherp beeld en zuiver geluid. Creëer een onvergetelijke ervaring tijdens uw evenement met behulp content op maat.

Ook voor de ultieme culinaire beleving bent u bij evenementenlocatie CitySense aan het juiste adres. Uw communicatieboodschap integreren in de catering? Daartoe is van alles mogelijk. Naast zien, proeven en horen, voegt ook geur waarde toe aan uw persoonlijke boodschap. Prikkel de zintuigen van uw gasten en maak gebruik van het geïntegreerde geursysteem van evenementenlocatie CitySense.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x