EvenementOrganiseren.nl

Evenement in Rotterdam? Kies voor één van deze spectaculaire locaties

Wij geven u de meest unieke locaties van Rotterdam op een presenteerplaatje. De locaties lichten zelf toe wat hun zo uniek maakt en waarom zij de perfecte locatie voor uw evenement zijn.

SS Rotterdam

 
De SS Rotterdam is een plek waar gasten op avontuur gaan, iets beleven. Tijdens een weergaloos feest, inspirerend congres, de mooiste bruiloft, een luxe hotelovernachting of een bijeenkomst waar uw klant centraal staat. Iedereen merkt het: dit is de beste locatie ooit voor een evenement.

Capaciteit:
10 - 2000 personen
12 verschillende authentieke zalen en 29 meeting rooms voor vergaderingen. Deze hebben allemaal een eigen verhaal. Zakelijk of feestelijk, u kunt op het schip uw wensen en die van uw gasten in vervulling laten gaan.
De Doelen International Congress Centre Rotterdam
In het kloppende hart van Rotterdam ontvangt de Doelen bezoekers van grote internationale congressen tot intieme symposia. De combinatie van zalen, de professionele uitstraling en de unieke ligging in hartje centrum maken de Doelen tot een gewilde locatie. De Doelen denkt en beweegt mee zonder het doel van uw bijeenkomst uit het oog te verliezen. Het naastgelegen Rotterdam Marriott Hotel is aan de Doelen verbonden door middel van een overdekte loopbrug.

Capaciteit: zalen voor 100 - 3000 personen, waaronder het Willem Burger Kwartier en in het Grote Zaal Kwartier en het Jurriaanse Kwartier wordt duidelijk dat de Doelen ook een concertgebouw is. 


De Kuip Meetings & EventsVoetballiefhebbers uit het hele land zijn het er al jaren over eens: De Rotterdamse Kuip is het mooiste stadion van Nederland. Maar De Kuip is meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is de plaats waar legendarische voetbalfinales werden gespeeld en waar grootheden als de Rolling Stones, U2 en Michael Jackson optraden. Tegenwoordig is De Kuip de plaats waar jaarlijks honderden zakelijke evenementen worden gehouden en waar in de zomermaanden diverse feesten en sportieve evenementen plaatsvinden op het heilige gras. Bij De Kuip gaan inhoud en activiteiten perfect samen, dat maakt het zo uniek als evenementenlocatie.

- Gratis parkeren voor de deur
- Zalen voor 50 tot 2.500 personen
- Flexibiliteit m.b.t. catering, techniek, meubilair en decoratie
- Gratis WiFi • Makkelijk bereikbaar en nabij uitvalswegen
- Goed bereikbaar met openbaar vervoer
The Hospitality Club 

 Het is in de geest van het team van The Hospitality Club om uw feest, bruiloft of zakelijk event tot een onvergetelijke te maken. In drie tot de verbeelding sprekende, aaneengeschakelde oude pakhuizen in het ‘Westelijk Handelsterrein’. De oorspronkelijke houten vloeren, de oude klinkers, het robuuste houten balkenplafond in combinatie met de eigentijdse, sfeervolle inrichting geven de ruimte een heel eigen karakter. De naastgelegen Zweedse Tuin is de verborgen parel van het terrein. Ook professionele trainingen voor het bedrijfsleven behoren tot de mogelijkheden. In de horeca staan kernwaarden als gastvrijheid, presentatie en klantvriendelijkheid van oudsher hoog in het vaandel. Met de horeca als metafoor zijn deze trainingen bewezen succes voor bedrijven en instellingen.
Capaciteit: van  10 - 300 personen Landgoed Artihove/Vidaa
 


 

Het eiland Vidaa is een unieke locatie in de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden. Rust, harmonie en balans, zowel op het werk als op privé gebied. Vidaa staat voor een leven in balans en biedt daarom ook diverse activiteiten, zowel zakelijk als privé, die binnen deze grondgedachte passen. Bij Vidaa kunt u vergaderen, trouwen, uit eten, feesten en genieten. Reduceer stress met een wandeling over ons prachtige landgoed.

Bij restaurant 'Het Wapen van Vidaa' heeft een prachtig terras aan het water. Hier kunt u heerlijk uit de wind genieten van ons mooie uitzicht. Vidaa is tevens zeer geschikt voor business meetings, maar ook voor bedrijfsfeesten, trainingen en teamuitjes. Het team van Vidaa helpt u graag met de voorbereidingen van uw dag!


Van Nelle Fabriek Een evenement organiseren in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam, biedt u méér dan alleen een unieke ruimte. Vanaf het eerste contact ondersteunt ons betrokken en ervaren team u in iedere fase volledig. Zo kunt u zich richten op het realiseren van een succesvol congres, terwijl wij de organisatorische zorgen volledig uit handen nemen. Uw evenement staat bij ons altijd voorop.

Dankzij de 12 verschillende soorten ruimtes, het grote buitenterrein en stabiele WIFI verbinding, is de Van Nelle Fabriek een geschikte locatie voor congressen tot maar liefst 7.000 personen. Mede dankzij de bereikbare en centraal gelegen locatie, direct aan de snelweg, en de ruime parkeergelegenheid op het terrein, kunt u altijd terecht bij ons voor het organiseren van uw congres.

Naast het organiseren van een congres is Van Nelle Events zeer geschikt voor een tal van andere evenementen en is de organisatie van uw vergadering, bedrijfsborrel of bedrijfsdiner, product presentatie, beurs en bedrijfsfeest in goede handen.


Worldhotel Wings 


Dé perfecte toegangspoort tot uw bestemming! Het gloednieuwe Worldhotel Wings is uniek en indrukwekkend. Slechts 30 meter van de Terminal op Rotterdam The Hague Airport, met spectaculaire uitzichten over de runway of de Rotterdam skyline. Maar liefst 38 vergaderruimtes staan tot uw beschikking, en voor grote evenementen bieden wij een Banquethal van 900 m2. Het uitzicht vanuit ons Auditorium op deze Banquethal is grandioos!

Wilt u eens iets anders, begin uw meeting dan in onze Kick off room, om vervolgens via onze Brainstorm room zen te worden in de Feng Shui ge-stylde Asian boardroom. Uw meeting kunt u afsluiten in onze Rooftop Winebar of onze Sportsbar met 18 televisieschermen? Aan u de keuze!

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x