EvenementOrganiseren.nl

Evenement in Amersfoort? Kies dan voor één van deze locaties

Wij geven u de meest unieke locaties van Amersfoort op een presenteerplaatje. De locaties lichten zelf toe wat hun zo uniek maakt en waarom zij de perfecte locatie voor uw evenement zijn.

De Rijtuigenloods

 

Deze locatie biedt de combinatie van een historisch, industrieel karakter en een trendy interieur een unieke locatie voor een congres, beurs of bedrijfsfeest.  De hoogte en het volop aanwezige daglicht geeft de bezoekers een ruimtelijk gevoel. Met een druk op de knop kan het daglicht worden buitengesloten. De Rijtuigenloods beschikt over 15 subruimtes die compleet zijn ingericht en zijn voorzien van technische benodigdheden.

De locatie ligt in het midden van het land en is perfect bereikbaar vanuit alle delen van het land. Station Amersfoort Centraal ligt op slechts 200 meter. Daarnaast biedt de locatie gratis parkeergelegenheid op eigen terrein. De Rijtuigenloods is een Green Key (Goud) locatie.
Capaciteit:  tot 2000 personen.

 

Flint Theater Evenementen en Congressen 

https://www.evenementorganiseren.nl/locaties/flint-theater-evenementen-en-congressen-696.html

Treed binnen in het theater voor een waanzinnig feest of een goedlopend evenement. Met een geheel vernieuwd interieur, zeer diverse ruimtes en een eigentijds restaurant biedt Flint Theater en Evenementen de juiste uitstraling voor elke bijeenkomst.
Onderscheidend aan Flint als theaterlocatie is bijvoorbeeld de state-of-the-art-techniek. Het creatieve technische team ondersteunt tijdens elk evenement. Met een grootschalige presentatie in de AFASzaal of een intieme bijeenkomst in de Rabobank Theaterzaal - en alle aanvullende mogelijkheden die de foyers, het terras en het theatercafé bieden - maakt u uw bijeenkomst in Flint tot een groot succes. Ons team van creatieve theaterprofessionals staat klaar om de organisatie feilloos te laten verlopen. Daag ons uit en creëer uw droomevenement, want vandaag is Flint úw podium!
Capaciteit:  De ruimtes zijn flexibel in te richten en geschikt van 20 tot 1300 personen. 


 

Nationaal Militair Museum

De evenementenlocatie met allure, te midden van een museumcollectie met voelbare historische betekenis. Met meer dan twintig locaties bieden ze passende ruimtes voor ieder evenement, of het nu gaat om een kleinschalige bijeenkomst of een groot festival. Zo vergadert u in een echte Fokker F-27 Troopship, dineert u tussen de tanks en borrelt u onder gevechtsvliegtuigen. Naast een imposant museumgebouw beschikt het NMM tevens over een uitgestrekt buitenterrein, met uitzicht over het beschermd natuurgebied van het Utrechts Landschap.
Het terrein, op steenworp afstand van de A28 leent zich uitstekend voor buiten- en sportieve activiteiten, maar ook grootschalige evenementen festivals en productpresentaties.
Capaciteit: tot 1200 gasten 

 

De Observant 

Gelegen aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort. De rijke historie van het monumentale pand van De Observant voert terug tot het einde van de 15e eeuw. Zakelijk aantrekkelijk voor een congres borrel of event; dit alles onder één dak. Het station van Amersfoort is op 5 minuten lopen en parkeren kan in de naastgelegen parkeergarage. Met een historische binnenplaats, met maar liefst 13 verschillende ruimtes is er genoeg ruimte om uiteen te gaan in groepen. Ruimten met hoge plafonds, authentieke balken en kloosterrampjes, een bijzonder plek. 

De onlangs vernieuwde boardrooms: De Beatrijs, Franciscus en Theodoruszaal ademen de intieme huiskamersfeer; inclusief sofa en fauteuil en hoge statafels met stoelen, met presentatie mogelijkheden en uitzicht op de binnenstad van Amersfoort. 
Capaciteit: 500 personen


 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x