EvenementOrganiseren.nl

De inrichting van jouw evenement via een App?

Door Party.Rent
De Party Rent tablet-app is de ideale tool voor het visualiseren van de inrichting van je komende event. Duizenden foto’s; sfeerbeelden, gerubriceerd onder beurs events, congres, gala, automotive, bedrijfsevenementen etc. zorgen voor een sfeerbeleving via de app.

Naast de ‘inspirations’ in de Party Rent app, een totaaloverzicht van alle producten, onderverdeeld in overzichtelijke productgroepen. De gebruiker maakt een selectie van gewenste foto’s en plaatst deze in moodboards, ideaal om aan klanten te presenteren, te mailen of te gebruiken voor een gerichte aanvraag bij Party Rent. Compact, zeer uitgebreid en zeer gebruiksvriendelijk met vele features en in vier verschillende talen, vat het team van Party Rent samen.

Het blijft natuurlijk altijd even wennen, een nieuwe tool, maar de Paryt Rent app slaat enorm goed aan, waarschijnlijk door de gebruiksvriendelijkheid en de toegevoegde waarde van het snel creeren van moodboards. "De app bestaat al een aantal jaren, wordt regelmatig geüpdatet met nieuw beeldmateriaal en nieuwe features. Wordt goed gedownload en goed gebruikt; door planner van evenementen, organisatoren, opdrachtgevers en ook door onze eigen mensen bij klant- en locatiebezoeken', schetst Party Rent de voordelen van hun app.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x