EvenementOrganiseren.nl

Evenement in Utrecht? Kies dan voor één van deze locaties

INSPIRATIE: Wij geven u de meest unieke locaties van Utrecht op een presenteerplaatje. De locaties lichten zelf toe wat hun zo uniek maakt en waarom zij de perfecte locatie voor uw evenement zijn.

De Fabrique 

De honderd jaar oude mengvoederfabriek waarin DeFabrique is gevestigd, is in de afgelopen jaren volledig getransformeerd tot één van de meest toonaangevende evenementenlocaties in Nederland. Centraal gelegen aan de rand van Utrecht komen beleving, maatwerk en innovatie samen. Dit is DeFabrique. Spannend, Memorabel, Uniek.

Bereikbaarheid: DeFabrique ligt nabij rijksweg A2 aan de rand van Utrecht en op 1200 meter afstand van NS station Maarssen. De locatie beschikt over meer dan 700 eigen parkeerplaatsen en in overleg kan dit verder uitgebreid worden.


Lees ook de interessante content van evenenementlocatie De Fabrique:

 

De Werkspoorkathedraal

Wie er voor het eerst binnenloopt, zal bevestigen dat 'kathedraal' een toepasselijke benaming is. De oude fabriekshal heeft een transformatie ondergaan. Zo is de locatie tegenwoordig voorzien van alle benodigde faciliteiten voor bijzondere evenementen. Denk hierbij onder andere aan een nieuwe betonnen vloer inclusief vloerverwarming, lekker warm in de koude maanden. De originele details van het pand blijven behouden. Zo zijn de oude stroomkasten voorzien van een nieuwe inleg. Grote hoeveelheden glas (en daardoor daglicht) in combinatie met een hoogte van 23 meter zorgt voor een overzichtelijke en ruime locatie.

Capaciteit: Door de immense vrije vloeroppervlakte van bijna 6.000m2, is de locatie multifunctioneel in te zetten. Beurzen, congressen (tot 3.000 personen!), zakelijke feestavonden en productpresentaties: niks is te gek voor de Werkspoorkathedraal!


werkspoorkathedraal utrecht


 

NBC Congrescentrum

Het NBC Congrescentrum in Nieuwegein is the place to business: dé evenementenlocatie waar je moet zijn voor zakelijke bijeenkomsten. Sinds 1992 is onze locatie het decor van talloze congressen, beurzen, evenementen en vergaderingen.

Capaciteit: Of je nu een groots congres organiseert voor 2.000 gasten of een vergadering met 10 deelnemers: we doen er alles aan om jou en je gasten thuis te laten voelen.


 

Spoorwegmuseum

Het Spoorwegmuseum is een museum met een prachtig visitekaartje: de entree in het historische Maliebaanstation. Het klassieke treinstation uit 1874 is in oude glorie hersteld en ademt 19e eeuwse grandeur, compleet met marmeren vloeren, kroonluchters en wachtkamers.

Capaciteit: Tijdens openingstijden kunt u al een congres organiseren tot 300 personen met verschillende subzalen. Buiten openingstijden kan dit zelfs tot 3000 personen!Tivoli Vredenburg 

Laat u verrassen door de intimiteit en de bijzondere “look and feel” van de 5 verschillende zalen. Hoewel TivoliVredenburg een enorm gebouw is, zijn de 4 verschillende architecten er in geslaagd om de 5 zalen “intiem” te houden. De diverse doorkijkjes, afzonderlijke routes en de enorme hoeveelheid daglicht wat binnenkomt maken dat uw gasten sowieso onder de indruk zijn van de locatie van uw evenement.

Zo ongeveer naast het grootste station van Nederland met in de nabijheid ruim 3000 parkeerplekken én een eigen bushalte voor de deur is TivoliVredenburg zeer goed bereikbaar voor elke doelgroep.
 

Winkel van Sinkel

Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement. Ons doel? Een betekenisvolle beleving creëren voor onze gasten!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, huwelijksfeest, beurs of meerdaagse bijeenkomst? De Winkel van Sinkel beschikt over drie locaties die samen meer dan 10 zalen bieden. Zo hebben wij voor ieder event een geschikte zaal met eigen historie en karakteristieke uitstraling!Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x