EvenementOrganiseren.nl

Een BN'er als promotor van je eigen evenement

Artiesten en overig entertainment zijn bij veel evenement echt een onderdeel geworden van het hele concept. De topartiest die ook een deel van de presentatie doet, of entertainment bij binnenkomst, het is al best normaal. Ook erg interessant en goed voor het evenement: de artiest als promotor!

EvenementOrganiseren.nl sprak met Brian Pinas van AT Bookings, die veel bekende en minder bekende artiesten op zakelijke evenementen neerzetten. Pinas weet hoe je als evenementenorganisator 'gebruik' kunt maken van de welwillendheid van een artiest. 2 bruikbare tips:

  • Vraag de artiest om jouw event te promoten

Een beetje artiest beschikt online over een groot netwerk en een brede community. Een fan van een artiest zou maar zou eens tot de doelgroep van jouw event kunnen horen. Vraag de artiest te posten, te retweeten, te liken en profiteer van het grote bereik.

  • Een uitnodiging van de artiest

Een zogeheten shoot-out video. De artiest of act die met een korte videoclip (kan al met een beetje smartphone) de doelgroep uitnodigt. Een goed artiestenbureau en een bewuste artiest of act zal hier in mee willen denken en helpen.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x