EvenementOrganiseren.nl

Drie nieuwe evenementenlocaties in Amsterdam

Hier vind je de top 3 van nieuwe evenementenlocaties in Amsterdam. Een van de onderdelen binnen het organiseren van evenementen is het bepalen van de evenementenlocatie. Binnen Amsterdam bestaan er honderden evenementenlocaties die ingezet kunnen worden voor bijna ieder gewenst evenement. Amsterdam is een van de meest populaire evenementensteden van Nederland.

De evenementenlocatie is ook van grote invloed op de uitstraling van uw evenement. Bij het organiseren van een evenement blijkt een groot deel van de opdrachtgevers op zoek te zijn naar een nieuwe en vernieuwende locatie. Daarom hierbij de top 3 evenementenlocatie in Amsterdam die nieuw of vernieuwend zijn:

Amstel Boathouse
Amsteldijk 223
http://amstelboathouse.nl/

Voor het organiseren evenementen in Amsterdam kom je niet om het vernieuwde Amstel Boathouse heen. De evenementenlocatie in Amsterdam onderscheidt zich als event center door de vele mogelijkheden die de zalen bieden, de gunstige bereikbaarheid en de ideale ligging. Uniek gelegen aan de rivier de Amstel, ligt deze parel immers net buiten de drukte van Amsterdam Centrum. Amsterdam RAI is om de hoek en vanaf de eigen parkeerplaats rijdt u zo de uitvalswegen op. De Amsterdamse evenementenlocatie biedt  hier maar even zeven unieke zalen, die combineerbaar zijn tot een capaciteit van wel 700 personen!


Strandzuid Amsterdam
Europaplein 22
http://www.strand-zuid.nl/ 


In het voorjaar van 2017 heeft het Amsterdamse Strandzuid haar deuren heropend met een compleet vernieuwde locatie. De houten paviljoens maken plaats voor één groot complex aan de oostzijde van de vijver, dat onderdak biedt aan het restaurant en verschillende ruimtes voor events. Het is dé nieuwe zomerlocatie van Amsterdam, waar u terecht kunt voor een speciaalbiertje op het terras, een uitgebreid diner in het restaurant of een bedrijfsevenement in één van de aparte ruimtes. Een Amsterdamse evenementenlocatie van internationale allure, waar u op elk moment van de dag welkom bent om uw 'zakelijke vakantie' te vieren.


Multifunctionele parkeergebouw RAI Amsterdam
RAI-complex
www.rai.nl

 
In een jaar tijd is aan de ringweg A10 een imposant nieuw gebouw verrezen. Het dertig meter hoge acht-laags parkeergebouw van de RAI, met zogeheten 'wokkels', heeft een multifunctioneel karakter. De eerste etage is namelijk in dubbele hoogte uitgevoerd. 'Graag willen we als RAI Amsterdam zoveel mogelijk dat onze hallen en zalen multifunctioneel inzetbaar zijn voor organisatoren. Door de hoogte staat deze hal in directe verbinding met de omliggende hallen en is deze etage, van 2800m2, dus ook te gebruiken voor evenementen, beurzen en congressen?, zegt Katelijn Wilhelmy, PR/Communicatiemanager van RAI Amsterdam.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x