EvenementOrganiseren.nl

De experts: Meubilair huren (of kopen) voor de inrichting van je evenement? Hoe dan?

Experts uit de verhuurmarkt geven je praktische tips als je spullen wilt huren voor je evenement. Dat kunnen congressen, feesten, meetings of een ander soort evenement zijn.

EvenementOrganiseren.nl werkt samen met tientallen verhuurders als het gaat om het delen van kennis op dit platform. Belangrijk zijn een aantal basisprincipes die je in acht moet nemen:

- welke spullen horen bij welk evenement qua stijl en praktische toepassingen?

Hier vind je 30 verhuurtips van verhuurbedrijven en decorateurs van evenementen.

- beschikbare en bruikbare ruimte (s): hoe bereken je dat, zodat je weet welke en hoeveel meubilair je moet huren?  Het selecteren van de juiste locatie is al een ding maar het vervolgens berekenen van de capaciteit is weer iets anders. Hierbij een handige tool voor het berekenen van de juiste capaciteit en m2.

- waarom is de duur van het evenement en het soort evenement belangrijk bij het inhuren van meubilair als stoelen en tafels? Ja echt, bij het huren van zit- en sta-meubilair is namelijk naast het soort evenement ook de tijdsduur belangrijk. Wanneer zit je goed?

- hoe flexibel is het verhuurbedrijf en waar moet je op letten bij verhuurders? Via Google is het aanbod vaak overweldigend bij de zoekterm meubilair huren maar waar je dan op moet letten vertelt je niemand. Hier een paar tips voor het selecteren van het verhuurbedrijf.

EventTrend: evenementen moeten steeds ‘flexibeler’ zijn. Het gebruik van meerdere zalen, ruimtes en locaties is meer en meer een vanzelfsprekendheid geworden. Ook met roadshows of andere mobiele events is de flexibiliteit van meubels in praktische zin vaak een ding. Het probleem daarbij: niet altijd bestaat de mogelijkheid om meubels op te slaan, om meubilair snel op en af te bouwen en om het voordelig te transporteren. Een prima oplossing hiervoor met stijlvolle en toch betaalbare meubels voor je flexibele evenement? Met de houten panelen van Modubilo bouw je in no-time je tafels, barren en krukken die staan als een huis. Zonder schroeven of gereedschap. Schuif, klik, klaar. Meer info: flexibele meubels huren

 

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x