EvenementOrganiseren.nl

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden.

XANDER DE BUISONJÉ

Vraag informatie op

XANDER DE BUISONJÉ

Xander de Buisonjé boeken voor een optreden. De zanger van Nederlandstalige klassiekers is, naast een gevestigd presentator, een uitstekende entertainer voor uw feest of event.

Xander de Buisonjé in Volumia!
Xander de Buisonjé werd bekend als de frontman van Volumia! Hij schreef de populaire nummers waarmee Volumia! een groot succes werd: ‘Het is over’, ‘Afscheid’ en ‘Hou me vast’. De nummers behoren inmiddels tot de Nederlandstalige klassiekers. Volumia! viel in 2002 uit elkaar en trad nog een laatste keer op met een afscheidsconcert in de Heineken Music Hall.
Solocarrière van Xander de Buisonjé

Na Volumia! besloot Xander de Buisonjé verder te gaan als soloartiest. De zanger is een van de populairste artiesten van Nederland en wordt zeer regelmatig geboekt. Voor zijn laatste album Xander in Concert kreeg hij een Gouden Plaat. Zijn single ‘De wereld redden’, die uitkwam in 2012, belandde in de top 10 van iTunes.

Xander de Buisonjé heeft naast zijn muzikale carrière een theatershow gedaan en diverse concerten en televisieprogramma’s gepresenteerd. Bij ‘Xander omarmt’, zijn interactieve theatershow, liet hij zich inspireren door zijn publiek en vierde hij de vriendschap van zijn bezoekers op het podium. Als presentator stond hij op het podium van De Vrienden van Amstel LIVE!, Studio 9 en het televisieprogramma ‘Zij gelooft in mij’.

Inspiratie
Als artiest, presentator en entertainer laat Xander de Buisonjé zich altijd inspireren door zijn medemens. Met zijn muziek wil hij jongeren inspireren, verbinden en écht een verschil maken. Hij heeft dan ook gejureerd bij televisieprogramma’s als The Next Pop Talent en Bloed, Zweet en Tranen.

Xander de Buisonjé is een echt mensenmens. De bekende zanger is ambassadeur van dance4life: hij werkt als ambassadeur samen met jongeren aan een wereld zonder aids.

Sinds kort vervult Xander ook de rol van coach, producer en Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke stand. Bij uitstek drie dynamische en energieke manieren om zijn passie voor muziek over te geven aan anderen. Als coach begeleidt hij zowel individuele artiesten als collectieven en als producer is hij onder andere betrokken bij het creatie-proces van Cookhouse.

WIE ZIJN WIJ
BedrijfsEntertainment.nl is ontstaan vanuit het gerenommeerde AT Bookings; het artiestenbureau waar o.a. Anouk, Kane & Di-rect hun live-carrière gestart zijn.

BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van uw evenement waarbij wij ons focussen op de juiste match tussen uw doelgroep, gelegenheid en entertainment.

Activiteiten

XANDER DE BUISONJÉ bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, DJ's.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x