EvenementOrganiseren.nl

De Winkel van Sinkel is hét cultureel culinair warenhuis gelegen aan de Oudegracht in Utrecht!

Winkel van Sinkel

Vraag informatie op

Winkel van Sinkel

Onze eventmanagers hebben maar één missie: ervoor zorgen dat uw evenement voldoet aan úw wensen en verwachtingen. Wij luisteren graag naar uw ideeën en nemen de tijd om samen rond te tafel te zitten en te sparren over de invulling van uw evenement. Ons doel? Een betekenisvolle beleving creëren voor onze gasten!

Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, huwelijksfeest, beurs of meerdaagse bijeenkomst? De Winkel van Sinkel beschikt over drie locaties die samen meer dan 10 zalen bieden. Zo hebben wij voor ieder event een geschikte zaal met eigen historie en karakteristieke uitstraling!

Aan de sfeervolle Oudegracht in hartje Utrecht bevindt zich in een uniek, monumentaal pand de Winkel van Sinkel. In de werfkelders onder de Winkel van Sinkel is de Tapaskelder gevestigd, een sfeervol restaurant met Oosterse en Mediterrane invloeden. De mogelijkheid bestaat om de Tapaskelder exclusief af te huren voor een besloten feest of diner. Ottone is een externe locatie van de Winkel van Sinkel, gelegen aan één van de mooiste grachten in Utrecht: de Kromme Nieuwegracht. Met haar 14 meter hoge plafond is dit voormalig kerkgebouw uit 1863 een prachtige locatie.

Bent u benieuwd welke ruimte past bij uw wensen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze eventmanagers, wij maken graag een offerte op maat. 

Activiteiten

Winkel van Sinkel bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Feestzalen en partycentra, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x