EvenementOrganiseren.nl

WICC Hotel & Congres

WICC Hotel & Congres

Vraag informatie op

WICC Hotel & Congres

 

Op zoek naar een veelzijdige locatie voor een meeting, vergadering of event? Vergaderen buiten de deur is net even anders.

Weg van de alledaagse routine in een andere fijne omgeving. Hotel WICC is dé locatie voor congressen, evenementen, vergaderingen, bedrijfspresentaties, beurzen en meer. 

Hotel WICC is grondig gerenoveerd en ligt zeer gunstig aan de rand van het centrum van Wageningen, midden Nederland. De combinatie van een viersterrenhotel, met eigen parkeerterrein en 2 restaurants met een terras op het zuiden aan het water, maakt dat onze gasten van alle gemakken worden voorzien.

Er zijn 26 volledig gerenoveerde zalen en ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 600 personen die voorzien zijn van technische en audiovisuele faciliteiten. Alle zalen zijn voorzien van gratis High Speed WIFI. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers, waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten. 

Als je een congres of vergadering bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met jou mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen. Een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamer tarieven.

 

 

 

 

 

Activiteiten

WICC Hotel & Congres bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Jubileumviering, Persconferentie, Presentatie, Seminar.

Locatie/omgeving


Berichten van WICC Hotel & Congres

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x