EvenementOrganiseren.nl

Wageningen International Congress Centre

Wageningen International Congress Centre

Vraag informatie op

Wageningen International Congress Centre

 

Wageningen International Congress Centre staat mede dankzij de centrale ligging, landelijk bekend als de locatie bij uitstek voor alle soorten bijeenkomsten en evenementen. Hotel WICC beschikt over ruime parkeergelegenheid op eigen terrein en met ons restaurant zorgen we voor een foodbeleving die perfect aansluit bij uw bijeenkomst en wensen. Er zijn 26 volledig gerenoveerde zalen en ruimtes voor bijeenkomsten van 2 tot 600 personen die voorzien zijn van technische en audiovisuele faciliteiten. Alle zalen zijn voorzien van gratis Highspeed WiFi. Naast congresruimte beschikt het WICC over 208 hotelkamers, waardoor iedereen met een lange reistijd makkelijk kan blijven overnachten.

“Een event organiseren is een hele klus.”

Wat is een geschikte locatie? Welke hapjes en drankjes? Wat past goed bij de gelegenheid? Wij helpen u graag uit de brand! Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van de meest uiteenlopende (bedrijfs)feesten. Daarnaast werken wij samen met verschillende partners om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Als u een congres of vergadering bij ons organiseert, vinden we het enorm belangrijk dat deze slaagt. Het professionele Meetings & Events team denkt graag met u mee om samen tot een succesvolle bijeenkomst te komen.

Heeft u een meerdaags event of congres? Informeer bij ons naar de speciale kamertarieven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Wageningen International Congress Centre bevindt zich in de rubrieken Congreszalen, Eventlocatie, Jubileumviering, Persconferentie, Presentatie, Seminar.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x