EvenementOrganiseren.nl

VervoersProjecten Nederland, uw logische partner

VervoersProjecten Nederland

Vraag informatie op

VervoersProjecten Nederland

VPN zorgt ervoor dat uw evenement begint en eindigt met perfect georganiseerd en verzorgd vervoer. Of u nu een  grootschalig bedrijfsevenement of  een (inter)nationaal congres organiseert, deelneemt aan een manifestatie of met een groot gezelschap een evenement of festival bezoekt. Bij VPN, onderdeel van de Safety Group, kiest u voor zekerheid.

Door jarenlange ervaring en een niet aflatende gedrevenheid geven wij de garantie voor kwaliteit en efficiëntie. Onze mensen staan middenin de organisatie, zijn kritisch in zowel de planvorming als uitvoering. Voor al onze opdrachten hebben wij een oplossingsgerichte benadering en wij weten creatief om te gaan met elke uitdaging. Dit geldt voor zowel grote en complexe situaties, als voor kleine, persoonlijke vervoersoplossingen. Een vlekkeloze samenwerking maakt het mogelijk de specifieke wensen en behoeften van uw evenement uit te lichten. Het logistieke vraagstuk is hierdoor voor u geen zorg meer en kunt u zich richten op de invulling en programmering van het evenement. 

Niet alleen voor vervoerskwesties bent u bij VPN aan het juiste adres. Als onderdeel van de Safety Group kunnen wij u, indien gewenst, ook ondersteunen op de volgende gebieden: ticketing, signing, verkeersbegeleiding en hospitality. Door het bundelen van onze krachten bieden wij u schaalvoordelen en hoeft u zich alleen nog te focussen op het evenement zelf. 

Activiteiten

VervoersProjecten Nederland bevindt zich in de rubrieken Vervoer & verkeer, veiligheid, Verkeersregelaars, Verkeer en crowd management.

Locatie/omgeving


Berichten van VervoersProjecten Nederland

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x