EvenementOrganiseren.nl

Van Roden Ballondecoraties

Van Roden Ballondecoraties

Vraag informatie op

Van Roden Ballondecoraties

 

Een ballon is zo veel meer dan een ballon! Wij vinden dat onze ballondecoraties van toegevoegde waarde moeten zijn voor uw evenement en zijn om die reden ook graag zo vroeg mogelijk bij het creatieve proces betrokken. Maten, vormen, kleuren, materialen, logo’s bedrukken… er is veel mogelijk waardoor er altijd iets te vinden is dat past bij uw evenement. Ons team doet zijn best om te blijven ontwikkelen en houdt zich bezig met de nieuwste trends.

Het liefst creëren wij onze decoraties op locatie zodat wij flexibel zijn om aanpassingen te doen waar dit nodig is zodat het zo optimaal mogelijk bijdraagt aan uw evenement.

Wist u dat wij ballonnen kunnen bedrukken met uw logo? Of een gepersonaliseerde ballon kunnen maken als relatiegeschenk? En wist u dat er heel veel kleuren zijn én we ook kleuren op maat kunnen maken?

Wij staan te springen om een mooie decoratie voor uw evenement te maken! 

Activiteiten

Van Roden Ballondecoraties bevindt zich in de rubrieken Decoratie & standbouw, Decoratie evenementen, Feestartikelen, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Ontvangsten, Open dag, Productpresentatie, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x