EvenementOrganiseren.nl

Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij ‘Big Brother’ volgde een spoedcursus bij ‘6Pack’ (wie is er niet groot mee geworden).

Valerio Zeno

Vraag informatie op

Valerio Zeno

Valerio wist als klein Italiaantje al dat hij bij de tv wilde gaan werken. Na een avontuurtje achter de camera bij ‘Big Brother’ volgde een spoedcursus bij ‘6Pack’ (wie is er niet groot mee geworden). Na twee seizoenen ‘6Pack’ stapte Valerio over naar TMF, waar hij dagelijks bij wildvreemde mensen in bed kroop in ‘Wakker Worden Met Valerio’.

‘Valerio in de Sneeuw’, ‘Valerio Duikt Onder’, ‘Valerio’s Datingshow’ en de ‘TMF Awards’ volgden. In 2007 verscheen de presentator voor het eerst in een speelfilm; de door Kim van Kooten geschreven romantische komedie ‘Alles is Liefde’.

Bij BNN gaat Valerio op verschillende fronten aan de slag. Voor ‘Je Zal Het Maar Hebben’ gaat hij met jongeren op pad die, ondanks hun ziekte, afwijking of aandoening, hun lust for life niet hebben verloren. In de indrukwekkende serie ‘Over Mijn Lijk’ volgt de presentator jonge mensen met een levensbedreigende ziekte. Met Dennis Storm voert Valerio een keiharde strijd in ‘Dennis vs Valerio’ en is hij eveneens samen met Dennis te zien in ‘Proefkonijnen’.

Valerio is beschikbaar als presentator of dagvoorzitter voor uw evenement!

Showfacts Valerio Presentaties:
-Presentaties voor evenementen, beurzen en discotheken
-Presentaties tot 3 uur
-Inclusief voorbespreking op de dag van het evenement

WIE ZIJN WIJ
BedrijfsEntertainment.nl is ontstaan vanuit het gerenommeerde AT Bookings; het artiestenbureau waar o.a. Anouk, Kane & Di-rect hun live-carrière gestart zijn.

BedrijfsEntertainment.nl verzorgt de (muzikale) invulling van uw evenement waarbij wij ons focussen op de juiste match tussen uw doelgroep, gelegenheid en entertainment.

Activiteiten

Valerio Zeno bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, Presentatoren en sprekers.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x