EvenementOrganiseren.nl

Wij verbinden mensen en merken. For real.

The Oval Office

Vraag informatie op

The Oval Office

 

De wereld verandert. Snel. Maar er verandert niets aan de essentie van goede communicatie. Daar is één simpele reden voor: mensen willen zich verbonden voelen. Met elkaar en met merken. Merken waar ze al jaren van houden of merken die ze voor het eerst ontmoeten. Wij zorgen voor die verbinding en creëren een duurzame band tussen merken en mensen.

 

Wij creëren experience-driven communicatie
In elke campagne zetten we de beleving van mensen centraal. Herinner je jouw eerste kus? Precies. Dat is wat we experience-driven noemen. Authentieke en creatieve communicatie die alles durft te mengen: live, social en digital, content en media door alle touchpoints heen. Want, het virtuele leven is de ene helft van ons verhaal, het echte leven het andere deel. Wij geloven oprecht in de onvervangbare waarde van wat je (samen) voelt, hoort, proeft, ziet en ruikt.

 

Wij omarmen de kracht van empathie
Empathie. Het is meer dan een buzzword bij The Oval Office. Het zit in ons DNA. Wij gebruiken empathie om campagnes te creëren die echt impact hebben op de doelgroep van de klant. Wij nemen de tijd om in de schoenen van de mensen te staan, om te weten wat hen drijft, inspireert, afstoot of aantrekt. Zo leren we de klant en haar doelgroep echt kennen. We omarmen empathie in alles wat we doen, want dat brengt het beste in mensen naar boven. En dus ook in merken.

 

Wij gaan vooruit met één verhaal
Echte verbinding overstijgt talen en culturen. We zitten daarom niet alleen in Amsterdam, maar ook in Antwerpen, Brussel en Parijs. Zo zorgen we voor meer verbinding en creëren we een empathisch continent. De toekomst kunnen we niet voorspellen, maar dat die Europees is staat vast. Samen gaan we die droom achterna. Vastberaden. Met liefde. For real. 

Activiteiten

The Oval Office bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Congres / Seminar, Recruitment events.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x