EvenementOrganiseren.nl

The Groundbreakers | green brand activations

The Groundbreakers

Vraag informatie op

The Groundbreakers

Wij zijn The Groundbreakers, het eerste groene merkactivatiebureau van Nederland. The Groundbreakers bedenkt en produceert unieke merkactivaties voor (inter-)nationale merken die willen opvallen en tegelijkertijd een positieve impact willen realiseren.

The Groundbreakers draagt bij aan een groenere wereld. Door van het begin tot aan het einde van ons werkproces bewuste keuzes te maken, minimaliseren we de negatieve impact op milieu en maatschappij. Door gebruik te maken van duurzame materialen voor de ontwikkeling van onze decorstukken, onze CO2 uitstoot en plasticgebruik te minimaliseren en te investeren in duurzame innovatieprojecten. We ontwikkelen onze merkactivaties in-house waardoor we helder zicht hebben op het gehele productieproces en deze continu kunnen optimaliseren. Onze ambities reiken verder, zo willen we in 2024 volledig CO2 positief opereren.

De stad is onze favoriete locatie voor merkactivaties, de plek om impact te creëren. Met unieke concepten zetten we jouw merkverhaal in de spotlight op de straten, in winkelcentra en op treinstations. De merkactivaties die The Groundbreakers produceert belevingen die aandacht trekken en de doelgroep verrassen. Resulterend in awareness, interactie en mediabereik.

Big impact, small footprint.

Activiteiten

The Groundbreakers bevindt zich in de rubrieken Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus.

Locatie/omgeving


Berichten van The Groundbreakers

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x