EvenementOrganiseren.nl

Tentverhuurmakelaar

Tentverhuurmakelaar

Vraag informatie op

Tentverhuurmakelaar

 

De tentverhuurmakelaar is nieuw en uniek! Een deskundig en onafhankelijk advies voor uw project.  Uitvoering door een voor uw project meest geschikte leverancier. Oftewel “Altijd de beste deal”!!

De Tentverhuurmakelaar adviseert onafhankelijk haar klanten voor de meeste optimale invulling van het project. Dit kan op basis van kwaliteit, prijs of een combinatie van beide zijn. Aan de hand van een intake en locatiebezoek wordt gekeken naar de wensen en behoeftes en worden hier twee a drie geschikte tentverhuurleveranciers aan gekoppeld.

Gezamenlijk kan dan een keuze gemaakt worden voor de meest geschikte leverancier voor het project. De Tentverhuurmakelaar verzorgt dan, indien gewenst, de verdere begeleiding tijdens de uitvoering van het project.

Met deze werkwijze heeft u altijd korte lijnen met 1 of 2 contactpersonen en kan doormiddel van de jarenlange ervaring gebruik gemaakt worden van onze deskundige en onafhankelijke adviezen.

 

 

 

 

 

 

 

Activiteiten

Tentverhuurmakelaar bevindt zich in de rubrieken Verhuur & verkoop, Tenten, hallen en tijdelijke accommodaties, Bedrijfsfeest, Feestavonden, Sponsorevenement, Trouwfeest.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x