EvenementOrganiseren.nl

Taste Culinair| Organisatie en (culinaire)invulling van events

Taste Culinair

Vraag informatie op

Taste Culinair

 

Nuchterheid, kwaliteit en professionaliteit
Dit is ons Zeeuwse karakter. Samen met ons enthousiaste team zorgen wij er voor dat uw gasten culinair verwend worden tijdens uw feest of bijeenkomst.

Lokaal – Zeeuws – Vers
Van oesters, mosselen en kreeft, tot de dagelijkse aanvoer van verse vis bij de vele visgroothandels. En daarnaast is er natuurlijk ook nog het aanbod van zilte groenten van de schorren en de runderen van de weide in de omgeving. Het werken met de meest verse producten op een moderne manier is dan ook een uitgangspunt van Taste Culinair.

Onze service
De service van Taste Culinair gaat verder dan het bereiden van eten alleen. Naast het verzorgen van heerlijke unieke gerechten, verzorgen wij de volledige aankleding van een locatie, de verzorging van het entertainment. Wij streven altijd naar een ervaring die perfect aansluit bij het bedrijf.

Wij organiseren de meest uiteenlopende zakelijke evenementen die uw gasten inspireren en motiveren. Hierbij is een unieke beleving een must! Of u nu een personeelsfeest, een relatiedag of productpresentatie organiseert, ons gepassioneerde team, staat voor u klaar!

 

Activiteiten

Taste Culinair bevindt zich in de rubrieken Cateraar, Partycatering, Bedrijfsfeest, Jubileumviering, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x