EvenementOrganiseren.nl

Swijnenburg: Unieke historische evenementenlocaties in Utrecht

SWIJNENBURG | meet & celebrate

Vraag informatie op

SWIJNENBURG | meet & celebrate

 

Swijnenburg| meet & celebrate

Bij Swijnenburg organiseren en verzorgen we hoogwaardige evenementen, die garant staan voor bijzondere ervaringen en overtroffen verwachtingen.  Laat u verrassen door onze prachtige locaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, met ieder hun eigen verhaal. Ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijfsevenement, congres, personeelsfeest of vergadering voor groepen van 2 tot 350 personen.

Onze faciliteiten
Onze evenementenlocaties zijn gelegen in Amerongen en Driebergen-Rijsenburg in Midden-Nederland. De locaties zijn goed bereikbaar en uw gasten kunnen gratis parkeren op het terrein.
De locaties beschikken over meerdere ruimtes die kunnen worden gebruikt voor plenaire en breakout sessies en zijn voorzien van moderne audio- en visuele voorzieningen.

Buitenplaats Amerongen
Buitenplaats Amerongen is een prachtig landgoed. Verspreid door de  oude tuinen liggen historische gebouwen rondom het kasteel. De panden zijn stuk voor stuk uniek en eigentijds ingericht als event- en vergaderlocaties. Bekijk de ruimtes op https://swijnenburg.com/locatie/buitenplaats-amerongen/ruimtes/

Buitenplaats Sparrendaal
Het landhuis zorgt voor een stijlvolle entourage voor uw bedrijfsevenement. Het pand is met smaak ingericht door de historische omgeving te combineren met een hedendaags design. Of u nu een vergadering, personeelsbijeenkomst, een congres of een bedrijfsevenement organiseert, u heeft het hele landhuis en de tuinen altijd exclusief voor uw eigen gezelschap. Bekijk de ruimtes van het landhuis op https://swijnenburg.com/locatie/buitenplaats-sparrendaal/ruimtes/

Verras en geniet
Wilt u uw gasten verrassen met een bijzondere omgeving? Bij Swijnenburg vinden wij dat iedereen zich af en toe vorstelijk moet kunnen voelen. We verwennen uw gasten met een hapje en een drankje. En u heeft geen zorgen om praktische zaken want wij nemen van begin tot eind alles uit handen.

Activiteiten

SWIJNENBURG | meet & celebrate bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Kastelen, land- en herenhuizen, Trouwlocaties, Vergaderzalen, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Jubileumviering, Trouwfeest, Vergadering.

Locatie/omgeving


Algemeen

  • Aantal personen max. capaciteit: 350
  • Aantal personen min. capaciteit: 2

Bereikbaarheid

  • Bereikbaar per openbaar vervoer
  • Eigen parkeergelegenheid
  • Nabij snelweg
  • Parkeerplaatsen

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x