EvenementOrganiseren.nl

ENTER THE MAGIC CIRCLE

Studio 21

Vraag informatie op

Studio 21

 

De events worden door de huidige crisis anders, maar anders is niet verkeerd. Sterker nog; anders is uniek! En met die extra sparkle die we in Studio 21 mee kunnen geven, wordt jouw event: anders, uniek én magisch.

DÉ PLUG & PLAY LOCATIE VOOR JOUW HYBRIDE EVENT!

In Studio 21 hebben we een nieuwe ‘corona-setting’ waarbij we ruim 250 gasten live kunnen ontvangen op locatie. Aangevuld met de gasten die via online verbindingen kunnen plaatsnemen op de virtuele publiekstribunes zijn dit er rond de 600! En wanneer je dit in verschillende shifts organiseert bereik je makkelijk hetzelfde aantal gasten als voorheen.

STATE-OF-THE-ART TECHNIEK

Uniek is het maar liefst 450m² grote LED-scherm in de Studio rondom in combinatie met geavanceerde geluidsvoorzieningen en innovatief lichtplafond. State-of-the-art techniek waar een gemiddelde tv-productie jaloers op zou zijn.

Hoewel het wellicht tegenstrijdig klinkt, creëren we met 450 vierkante meter LED-schermen en de overige techniek in een handomdraai intimiteit en een wij-gevoel. Je kijkt niet simpelweg naar een show of presentatie, maar je zit midden in de beleving. Jij bent onderdeel van de magie!

SETTING

Een unieke arena-setting met drie verschillende niveaus. Een diner voor 700 man, een congresopstelling voor 1.250 man of een feest voor 1.600 man, het kan allemaal. De setting kunnen we aanpassen naar jullie wensen en naar het huidige 1,5 meter beleid. 

BRANDING

Het team van Studio 21 denkt graag mee hoe het DNA van jullie organisatie verweven kan worden in het event. Wij hebben tientallen brandingsmogelijkheden door de gehele locatie, waarmee we in no time een verpletterende merkbeleving neerzetten. Van een giga LED-scherm bij de entree, banieren in de zalen tot aan een gepersonaliseerde catering.

FULL SERVICE

Ieder event is anders, maar het moet altijd perfect zijn! Dat begrijpen wij als full service eventlocatie maar al te goed, daarom organiseren wij al vele jaren niet alleen events op maat maar onvergetelijke belevenissen. Indien gewenst kunnen wij een event van creatie tot organisatie uit handen nemen;

BEREIKBAARHEID

Studio 21 ligt op het Media Park in Hilversum. Dichtbij de snelweg en met 2.000 parkeerplaatsen, een bushalte en treinstation voor de deur.

Kom een keer kijken, we leiden je met heel veel plezier rond. We weten zeker dat je met inspiratie naar huis gaat!

 

Activiteiten

Studio 21 bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Jubileumviering, Dinnershow, Awardshow en awardgala.

Locatie/omgeving


Berichten van Studio 21

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x