EvenementOrganiseren.nl

Jouw verhaal, onze aandacht

Sprekershuys

Vraag informatie op

Sprekershuys

 

Al enig idee hoe je jouw corporate boodschap over de bühne gaat brengen? Jouw verhaal heeft onze aandacht.

Het Sprekershuys verbindt met kennis en enthousiasme sprekers, dagvoorzitters, cabaretiers, performers en presentatoren aan zakelijke evenementen. Van sprekers of dagvoorzitters met jaren ervaring tot aanstormende talenten. Maar het is meer dan dat. Je ervaart de meerwaarde ook in het meedenken over event concepting, contentstrategie en bij het communicatietraject. Aandacht, impact, inhoud en kwaliteit staan centraal bij het Sprekershuys. 

Het Sprekershuys denkt graag met je mee over hoe je de impact van je event kunt vergroten. Door in te zetten op de periode vóór en ná het event.

Voortraject
Door je bezoekers én sprekers vooraf bij je event te betrekken, vergroot je de opkomst én impact! Creëer awareness en betrokkenheid door op frequente basis inhoudelijke content te delen en start daarmee al ruim vóór ‘de grote dag’. Laat content dus een essentieel onderdeel zijn van je event.

Natraject
Echte verandering kost tijd. Zelden wordt het beoogde doel behaald op de dag van het event. Om die reden is het natraject van groot belang. Wij geven met veel plezier advies over de invulling van het natraject van een event voor de optimale impact en beleving.

Met het complete plaatje creëer je pas echt impact. Het Sprekershuys en onze sprekers doen er alles aan om elk event tot een succes te maken. Binnenkort ook jouw event?

 

 

 

Activiteiten

Sprekershuys bevindt zich in de rubrieken Entertainment & Muziek, Sprekersbureau sprekers, Presentatoren en sprekers, Congres / Seminar.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x