EvenementOrganiseren.nl

SnowWorld

SnowWorld

Vraag informatie op

SnowWorld

 

SnowWorld beschikt over maar liefst elf locaties buiten de pistes om, die u exclusief kunt huren voor uw evenement. Afhankelijk van de grootte van de groep en het doel van het evenement, wordt gezamenlijk de juiste locatie bepaald.

Tevens kan iedere ruimte naar wens gedecoreerd worden, wat dacht u van een “Tiroler Party”, een “Winter Wonderland” of juist geheel tegenstrijdig een “Caribbean Party”. Tenslotte maakt passend entertainment uw evenement compleet. Neem bijvoorbeeld het après-ski café, ook wel bekend als de Bierstube. Dit is de perfecte locatie voor een echte “Après-ski Party” of borrel.

Prima passend in de wintersportomgeving, met bijbehorende muziek, geeft deze gelegenheid ruimte aan 250 personen. Met uitzicht op de pistes kunt u een echte après-ski beleven. Boek de huis DJ van SnowWorld en de voetjes gaan gegarandeerd van de vloer!

Daarnaast beschikt SnowWorld over diverse zalen waar complete feestavonden, vergaderingen en in het geval van slecht weer, activiteiten en workshops kunnen plaatsvinden. De zalen hebben een gezellige wintersportsfeer. Alle zalen zijn tevens in het bezit van audiovisuele middelen waarmee uw presentaties en vergaderingen succesvol zullen verlopen. Ook voor uw meerdaagse evenementen kunt u terecht bij SnowWorld. Hotel**** SnowWorld Landgraaf biedt tal van mogelijkheden om uw evenementen tot een succes te brengen.

Niet alleen voor zaken, maar ook voor privéfeestjes, verjaardagen of vrijgezellenfeesten is SnowWorld een uitermate geschikte plek. SnowWorld stelt met plezier een actief dagprogramma, fondue, à la carte diner of een spetterend après-ski feest voor u samen.

Activiteiten

SnowWorld bevindt zich in de rubrieken Eventlocatie, Bedrijfsfeest, Personeelsfeest, Winteractiviteiten, Vergadering.

Locatie/omgeving


Reviews

x