EvenementOrganiseren.nl

Riga de perfecte meeting & event locatie van Noord Europa

Riga

Vraag informatie op

Riga

 

 

Riga biedt een breed palet aan diensten

De hoofdstad van Letland ligt op een korte vliegafstand van de meeste belangrijke Europese vliegvelden. Dit Noord Europese vliegveld is daardoor zeer goed bereikbaar en biedt een constante vlucht verbinding met meer dan 300 vluchten per week naar 80 verschillende bestemmingen. Riga is daarnaast zo compact dat je min of meer alles lopend af zou kunnen doen van locatie tot locatie en daardoor voorziet in de steeds groter wordende vraag naar duurzaam ontmoeten en organiseren.

Qua bestemming en locatie is de hoofdstad van Letland perfect gesitueerd tussen de Baltische landen aan de ene kant en heeft ze Scandinavische buren aan de andere kant. De 800 jaar oude historie en het cultureel erfgoed daarvan is overal in de stad terug te vinden en zorgt voor een overvloed aan inspiratie en mogelijkheden voor het organiseren van incentives of evenementen. Overigens is er naast het ruime aanbod van historische congres en event locaties ook meer dan genoeg (hyper) moderne locaties. Deze mix qua aanbod is voor veel organisatoren een erg interessant gegeven. Met meer dan 80 hotels en een capaciteit van 2.500 bedden is Riga meer dan in staat om zeer grote conferenties en delegaties onder te brengen. In de aankomende twee jaar zal aan dit respectabele aantal nog eens een 1.500 nieuwe hotel kamers en tientallen multifunctionele event ruimtes extra worden toegevoegd.

Meer informatie over Hotels in Riga en aanvullende diensten:

http://www.meetriga.com/en/2309-meet-riga-services

Betaalbaar en gericht op uitmuntende service

Of je nu de zorg draagt voor een kleine groep of een grote internationale delegatie, de kosten-baten matrix speelt altijd een grote rol. Vanwege het zeer hoge ‘waar-voor je-geld’ gehalte troeft Riga de concurrentie meer dan af en is de stad anno nu zeer in trek als zakelijke bestemming. Daarnaast staat Riga bekend om haar efficiency en kennis op het gebied van hospitality en goed getrainde vriendelijke medewerkers die zowel discreet als gastvrij zijn.     

MEET RIGA is het officiële congres bureau van de stad Riga. Onze partners zijn alle grote hotels, congres en evenementen locaties, destination management bureaus, professionele congres bureaus, meeting en incentive bureaus, De luchtvaart maatschappij AirBaltic, diverse bus charters en autoverhuur bedrijven en vele andere diensten. Bij MEET RIGA streven we altijd naar de allerbeste service voor internationale reisorganisaties, meeting planners, media afgevaardigden en andere opdrachtgevers. We geloven erin dat we u dit samen met onze partners kunnen bieden. Ook ondersteunen en helpen we u graag aan inspiratie of informatie om uw evenement te plannen in Riga. Kortom het MEET RIGA team maakt uw evenement in Riga graag tot een succes! 

Meer informatie over ‘Waarom Riga?’ en het MEET RIGA team:

http://www.meetriga.com/en/2306-why-riga-latvia

Activiteiten

Riga bevindt zich in de rubrieken Incentive, Buitenlandse locaties / MICE.

Locatie/omgeving


Berichten van Riga

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x