EvenementOrganiseren.nl

Quadia

Quadia

Vraag informatie op

Quadia

We create fans for brands!

Quadia is al sinds 2004 actief in de markt voor video en biedt haar klanten een volledig pakket om video zo goed mogelijk in te zetten. Wij geloven dat in de huidige markt van (online) video, content niet zonder technologie kan en technologie niet zonder content. Alleen de combinatie zorgt voor de gewenste impact die merken nastreven.

Quadia is een full-service video-agency: wij leveren de benodigde technologie, produceren de content en adviseren relaties met maar één doel: creativiteit en maximaal resultaat.

Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk corporates, reclame-marketingbureau’s, eventorganisaties en overheidsinstellingen.

 

Wij beschikken over de nieuwste generatie faciliteiten en sterk servicegerichte medewerkers u helpen bij het creëren, beheren en exploiteren van uw video content wereldwijd door middel van hoogwaardige maatwerkoplossingen.

Denk hierbij aan eventregistraties, live-streaming, online (social media) content, aftermovies en Live online events.

Powered by United

Sinds oktober 2018 is Quadia de leverancier aan het bedrijfsleven (non-broadcast) binnen de firma United. United levert diensten op het gebied van televisie- en mediaproducties aan de broadcastsector en faciliteert het maken van content met de nieuwste generatie faciliteiten en bevlogen service-gerichte vakmensen. Tevens levert United technologische oplossingen voor beheer en exploitatie van videocontent. Zowel Quadia als United zijn actief in Nederland en daarbuiten en zijn onderdeel van Euro Media Group die actief is in Frankrijk, Belgie, Duitsland, UK, Zwitserland en Italië.

Activiteiten

Quadia bevindt zich in de rubrieken Foto & video, Presentatie, techniek & Software, Productiebureau.

Locatie/omgeving


Berichten van Quadia

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x