EvenementOrganiseren.nl

PurPur – Kracht van het denken, Kracht van het doen

PurPur - Communicatie Projectmanagement Evenementen

Vraag informatie op

PurPur - Communicatie Projectmanagement Evenementen

PurPur adviseert het bedrijfsleven, overheid en non-profit organisaties in datgene waar wij goed in zijn: communicatie, projectmanagement en zakelijke evenementen. Daarbij begeleiden en realiseren wij het gehele project. 

PurPur verrast, inspireert en motiveert.

Het PurPur team bestaat uit gedreven personen met ruime ervaring in communicatie, marketing en projectmanagement. Van communicatieadvies en campagnes tot (zakelijke) evenementen. En dat is voor ons onlosmakelijk verbonden met een professionele instelling, loyaliteit, daadkracht, flexibiliteit, efficiency – gericht op succes. Het team van projectmanagers is uitstekend op elkaar ingespeeld. En daardoor is de continuïteit van uw project altijd gewaarborgd.

Kracht van het denken. Kracht van het doen.

Niet voor niets heten wij PurPur. Synoniem voor de kleur paars. In deze kleur ligt de kracht van het denken verborgen. En daar blijft het niet bij. Wij realiseren wat wij u beloven. PurPur: kracht van het denken, kracht van het doen. Daar staan wij voor. Daar voelen we ons goed bij.

Puur. Simpel. Samen.

Samenwerken doe je niet alleen. De kracht zit ‘m in de combinatie van de opdrachtgever en het bureau. ‘Naast elkaar zitten’ in plaats van ‘tegenover elkaar’. Kenmerkend voor het team is een persoonlijke en flexibele samenwerking waarbij wij schakelen door middel van korte communicatielijnen. Aan de hand van een heldere werkmethodiek helpen wij op efficiënte wijze uw doelen te realiseren. Samen met u gaan we voor kwaliteit en optimaal resultaat.

Neem een kijkje op onze website om te zien wat wij voor u kunnen betekenen. Want uiteindelijk gaan wij graag met u in gesprek.

 

Activiteiten

PurPur - Communicatie Projectmanagement Evenementen bevindt zich in de rubrieken Congressen & seminars, Evenementenbureau, Event Marketing en communicatiebureaus, Incentivebureaus, Uitnodigingstraject.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x