EvenementOrganiseren.nl

De eerste indruk telt!!

Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV

Vraag informatie op

Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV

Wij zijn Primetime, jouw partner voor events. Als fullservice eventspecialist helpen en ondersteunen we jou als het gaat om de verzorging van de technische realisatie tot en met de inrichting en styling.

Gedurende de samenwerking is er één coördinator die van A tot Z jouw vaste aanspreekpunt is. Overzichtelijk en makkelijk! Vanuit ons kantoor en magazijn in Cuijk bereiden wij evenementen voor, produceren wij meubels en decoraties op maat en werken wij jullie plannen en concepten uit.

Op ons terrein vind je tevens onze eigen showroom.

Een evenement organiseren is een grote, hectische en tijdrovende klus. Er is maar één moment om het goed te doen en die eerste indruk telt. Het is fijn als er tijdens de organisatie een partij is die met je meedenkt. Een professionele partij die de technische aspecten tot in de puntjes beheerst en die ondersteunt, adviseert, coördineert en realiseert en die daarnaast weet hoe je iedere ruimte tot een sfeervolle ambiance omtovert.

Dat is primetime eventtechniek & eventstyling.

 

Activiteiten

Primetime Eventtechniek + Eventstyling BV bevindt zich in de rubrieken Event decoratie, Presentatie, techniek & Software, Bedrijfsfeest, Congres / Seminar, Presentatie, Seminar.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x