EvenementOrganiseren.nl

Orpheus Online Events

Orpheus Online Events

Vraag informatie op

Orpheus Online Events

Het Symposium van Netwerkorganisatie Reiander is hét voorbeeld van snel schakelen en laat zien dat veel meer mogelijk is dan je misschien zou denken. Vier dagen voordat het event van Reiander plaats zou vinden, werden de corona maatregelen plots flink aangescherpt.

Reian Gerrits vertelt: “Bijeenkomsten in groepen van dertig mensen mochten wel, maar de boodschap van Rutte was duidelijk: blijf zoveel mogelijk thuis. Het voelde voor mij niet goed om dan mijn relaties te vragen om voor mijn event op pad te gaan.

Ontzettend jammer was het wel. Tijdens dit symposium zouden we ons boek over netwerkleiderschap presenteren, maar het was vooral een moment waarop onze collega’s uit het netwerk elkaar konden ontmoeten.” Orpheus zette meteen alles in gang om het symposium van een live event in een online event te gieten.

Reian: “Vervolgens hebben we in twee dagen een compleet nieuw programma in elkaar gezet. Twee van onze sprekers maakten zelf een video van hun speech die we konden afspelen en waren tijdens het event beschikbaar voor vragen van kijkers.

Zelf zat ik, samen met de rest van de sprekers, op het podium van de Rabobankzaal met de theaterstoelen in onze rug. Dat gaf een geweldig beeld! Fantastisch hoe we dit in zo’n korte tijd met Orpheus neer hebben gezet."

Activiteiten

Orpheus Online Events bevindt zich in de rubrieken Online events, Livestream studio.

Locatie/omgeving


Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x