EvenementOrganiseren.nl

Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor nieuwe inspiratie.

Olympisch Stadion Amsterdam

Vraag informatie op

Olympisch Stadion Amsterdam

 
Het Olympisch Stadion in Amsterdam is hét icoon van de Nederlandse Olympische sport en daarmee de juiste plek voor nieuwe inspiratie. Het uit 1928 daterende rijksmonument biedt met haar kenmerkende lichtmasten en Marathontoren een authentiek decor voor meetings.

Veel organisaties kozen in de afgelopen jaren voor het Olympisch Stadion vanwege de allure, de sportieve ambiance en het vleugje nostalgie. Een zakelijke meeting is hier eenvoudig te combineren met een sportieve en informele afsluiting, bijvoorbeeld op het 'heilige gras' en de atletiekbaan.

Een perspresentatie of teambuildingsevenement krijgt daardoor meteen meer allure: maak een sprintje op de baan waar de beste atleten van de wereld zich meten of scoor op de grasmat waar zoveel grootheden hun successen boekten.

Qua ruimtes is er meer dan 290 vierkante meter exclusief beschikbaar. De Inspiration Room biedt een blik op de middenstip van het veld en is geschikt voor 12 personen.

Activiteiten

Olympisch Stadion Amsterdam bevindt zich in de rubrieken Beursgebouwen, Concertzalen, Sportaccommodaties.

Locatie/omgeving


Berichten van Olympisch Stadion Amsterdam

Reviews

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je ook elke week een update ontvangen vul hieronder dan je naam en e-mail adres in.

x